Megkezdődött a Nyíregyházi Törvényszéken annak a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel és súlyos testi sértéssel vádolt B. Zoltánnak a büntetőpere, aki halálra szurkálta a 32 éves élettársát a gyermekeik előtt Nagyaron.

Szakítás után is találkoztak

Amint arról a Kékvillogó.hu is korábban beszámolt, a 34 éves férfi korábban élettársi kapcsolatban élt a nővel, azonban kapcsolatuk több, mint hat évvel ezelőtt megromlott. Ennek ellenére a férfi többször is meglátogatta a nőt és a közös kislányukat nagyari házukban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Zaklatta és fenyegette a nőt

Azonban, amikor megtudta, hogy a nőnek új kapcsolata van, rendszeresen zaklatta, fenyegette és bántalmazta őt. A tragikus napon a házban tartózkodott egy saját, és a három nevelt gyermekük is.

Nekiesett a nőnek

A férfi éjjel egykor jelent meg a kulcsra zárt közös családi háznál, ahol kopogtatására a nő beengedte. B. Zoltán már az előtérben ütni-verni kezdte az asszonyt, aki a ház hátsó szobájába menekült.

Tapétavágóval szúrta meg

A férfi ekkor elővette a magánál tartott tapétavágó kést, és azzal többször megszúrta, s megvágta a nőt.

Segítséget kért a nagyszüleitől

A dulakodás zajára felébredt a 14 éves közös kislányuk, aki telefonon értesítette az édesanyja szüleit, majd a konyhából magához vett egy nagyobb kést azért, hogy segítsen az anyjának.

Leütötte lányát

Ezt meglátta a férfi, aki elvette gyermekétől a kést, majd ököllel leütötte. Ezt követően késsel szurkálta tovább a földön fekvő asszonyt, aki a helyszínen meghalt.

Menekítette a testvéreit

A kislány nem tudta kinyitni a bejárati ajtót, ezért az ablakon adogatta ki az időközben házhoz érkező nagyszüleinek a pár kiskorú nevelt gyermekeit, majd maga is kimászott az ablakon.

Apósára is rátámadt

Az áldozat édesapja ugyancsak az ablakon keresztül jutott be a lakásba, és látta, ahogy B. Zoltán a késsel többször is hasba szúrja magát. Felelősségre vonta a férfit, aki erre kétszer is megvágta az apósa homlokát.

Feltörték a házat

A szörnyűségnek végül az vetett véget, hogy két rokon betörte a családi ház bejárati ajtaját és kimenekítette a megkéselt férfit.

Azt állította, a nő rontott rá

A csütörtöki előkészítő ülésen B. Zoltán nem ismerte be a bűnösségét, azt mondta, hogy a nő támadt rá és többször is hasba szúrta őt. Emiatt elvesztette az eszméletét, és nem is tudja, hogy mi történt, mert már csak a kórházban tért magához.  

Életfogytiglant kért az ügyész

Az ügyész a mai tárgyaláson B. Zoltánra életfogytiglant kért, 27 év múlva bocsáthassák a leghamarabb szabadlábra feltételesen. A következő tárgyalás március 29-én lesz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: police.hu