Lezuhant egy ember a székesfehérvári kórház lépcsőházának 9. emeletéről csütörtök délután. A beteg ambuláns ellátásra érkezett az intézménybe, majd levetette magát a lépcsők közé.

Lezuhant egy ember

Súlyos tragédia történt csütörtökön kora délután a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének hotel épületében. A Feol.hu információja szerint a kilencedik, vagy valamelyik felső szinten található, emeletről zuhant le egy ember a lépcsőház belső területén.

Tart a helyszínelés

A rendőrség jelenleg is helyszínel, ezért biztonsági őrök állják el a lépcsőházba induló betegek útját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy nagy puffanást hallottak

A lapnak azt mondta egy szemtanú, hogy késő délután egy nagy puffanást hallottak, amiből egyből tudták, hogy valami történt.

Szörnyűségről beszéltek

Amikor kiderült, hogy valaki leesett vagy leugrott az épület belső lépcsőházában, a szemtanúk rendkívül tragikus a helyzetről számoltak be. A részleteket kegyeleti okokból nem mondták el.

A lépcsők közötti résen zuhant le valaki

A Feol.hu tudósítója bejutott a lépcsőházba, ahol a rendőrség épp helyszínelt. A két lépcsősor között nincs túl nagy rés, de akkora van, hogy onnan lezuhanva komoly tragédia történhessen.

Reagált a kórház

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ambuláns ellátására érkező férfibeteg a mai napon kora délután, eddig tisztázatlan körülmények között, a lépcsőházban, feltehetően felsőbb emeletről a földszintre vetette magát, aki az esés közben szerzett súlyos sérülések következtében elhunyt.

Értesítették a rendőrséget

A Kórház értesítette a rendőrséget, a helyszínelés és az eset kivizsgálása jelenleg is tart. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tűz a kórházban

Tavaly márciusban tűz keletkezett szintén a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház hotelépületében egy ötödik emeleti kórteremben két, a mennyezetre függesztett televíziókészülék égett. A tűz miatt 128 beteget kellett kimenekíteni. 

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: székesfehérvári kórház – Forrás: MTI