Balesettel végződő autós üldözés volt péntek hajnalban a Budapest belvárosában. A rendőrök elől menekülő autó az Astoriánál egy villanyoszlopnak csapódott.

Hajnali hajsza

Üldözéses baleset történt hajnalban az Astoriánál. A Bpiautosok.hu egy olvasójától kapott képeket az esetről, ami pénteken hajnalban 5:40-kor történt.

Csúnyán összetört az Audi

A fotót a Bpiautósok.hu olvasója készítette – Forrás: Bpiautosok.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy Audis menekült a rendőrök elől

A portál szerint egy Audis menekült a rendőrök elöl. Nagy sebességgel érkezett és eltalálta a Mercedest, ami nekicsapódott az oszlopnak. A helyszínt elhagyta a vétlen fél is és a Dob utcánál “támasztotta le” az autót.

Sokáig helyszíneltek

Személyi sérülésről nincs információ, de azt írják még a reggeli, délelőtti órákban is nagy volt a torlódás a Rákóczi úton és a Károly, valamint a Múzeum körúton. A helyszínelés még reggel hét órakor is tartott.

Autós üldözés novemberben is

Erősítést kérünk! Hangzott a rendőrség rádiójában, amikor még novemberben a Velencén leintett autós gázt adott, elsodort egy járőrt, majd autós üldözés következett lövöldözéssel. Végül több kilométerrel arrébb megállították és hat kiló marihuánát találtak nála.

Menekülés az Üllői úton

Autósüldözést történhetett októberben az Üllői úton. A beszámolók szerint rendőrök elől menekülő Suzuki egy fának csapódott, az autó egyik utasát a mentők kórházba szállították.

Az Üllői úton is baleset lett az ülzözés vége

Az Üllői úton sokan meglepődtek

Fának csapódott az a kék Suzuki, amelyet a Balesetinfo Facebook-csoport beszámolója szerint rendőrök üldöztek az Üllői úton. A Suzuki sofőre a 8. kerületben, az Üllői úton befelé, a Leonardo da Vinci utca előtt egy furgonnak majd fának ütközött.

Az autó utasát kórházba vitték

A beszámoló szerint az autó csúnyán összetörött, a jobb első ülésen ülő utast kórházba szállították. A tudósító szerint kábítószer-gyanús fehér port is találtak az autóban, vélhetőleg emiatt kezdődött az autós üldözés.

Kiemelt kép: illusztráció