Adománygyűjtésbe kezdtek annak a kisfiúnak a javára, akinek édesanyja múlt héten halt meg egy autóbalesetben Nyíregyháza környékén. Anna elvitte a bölcsibe 3 éves kisfiát, onnan munkahelyére igyekezett. Ekkor ütközött egy mikrobusszal, a 22 éves nő életét már nem tudták megmenteni.

Halálos baleset

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt január 21-én 7 óra 40 perc körül a 4911-es úton, az 5. kilométerszelvényben Nyíregyháza és Nagykálló között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mikrobusszal ütközött az autó

A rendelkezésre álló adatok szerint a Nagykálló irányába haladó személygépkocsi megcsúszott az úttesten, és a szemközti forgalmi sávba sodródott, ahol összeütközött egy Nyíregyháza felé közlekedő mikrobusszal.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Meghalt a 22 éves nő

A baleset következtében a személygépkocsiban egyedül utazó 22 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Elvitte gyermekét a bölcsibe

Szokásos rutinját végezte az 22 éves életvidám nyíregyházi édesanya péntek reggel. Felkeltette kétéves gyermekét, elkészültek, majd rövid autózás után a kisfiút beadta a bölcsibe. “Szia drágám, délután jövök érted”. Majd Anna beült a kocsiba és elindult nagykállói munkahelyére.

Csúszósak voltak az utak

Péntek reggel 6-7 óra környékén az esti havazástól az utak csúszósak voltak, amit a helyenként mínusz 10 fokos hideg még jobban felerősített és hatástalanította a útsózást. . Csúszósak volt az aszfalt, Anna szenvedhetett balesetet.

Így nézett ki a nő autója a baleset után

Forrás: nyiregyhaza.hu

Nem használta a biztonsági övet

A gépkocsivezető oldala csaknem teljesen ép maradt, azonban a sofőr sajnos nem használta a biztonsági övet, így teste kitörte a hátsó ablakot. Hiába érkeztek ki a mentők gyorsan, Anna életét nem lehetett megmenteni.

Adománygyűjtésbe kezdtek

Anna 3 éves kisfia, Dávid árva lett. Most a nagyszülők vigyáznak most rá. Az ismerősök megpróbálnak segíteni a nagyszülőknek, ezért adomány gyűjtést szerveznek. Az Ápolók futásán lehetőséget biztosítanak az adományozásra.

Az adakozást hirdető plakát

Forrás: Facebook

Itt lehet adakozni

Február 19-én, Nyíregyházán, az Erdei Tornapályán kihelyezett gyűjtődobozokban lehet elhelyezni az adományokat, amelynek teljes összegét az árván maradt 3 éves kisfiú javára fordítanak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: nyiregyhaza.hu