Amint arról a Kékvillogó is beszámolt emberölés miatt nyomoz a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy aranyosapáti férfi ellen, aki a gyanú szerint megölte kollégáját. A férfit ma tartóztatták le.

Felvétel készült a borzalmakról

Hét percen keresztül szurkálta egy bicskával barátja nyakát egy aranyosapáti férfi. A borzalmas gyilkosság kedden történt. A két férfi együtt rúgott be, összevesztek, ezután a házigazda egy majdnem tíz centis kést többször is beleszúrt áldozata nyakába és felsőtestébe, majd hagyta elvérezni és lefeküdt aludni. A háza viszont be van kamerázva, ezért a borzalmakról felvétel készült, ami állítólag annyira borzalmas, hogy nem lehet bemutatni őket.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ebben a házban történt a gyilkosság

Forrás: police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem emlékszik a gyilkosságra

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, és gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették. Vallomásában a gyanúsított azt mondta, hogy tettére egyáltalán nem emlékszik.

A hozzátartozók sokkot kaptak

A Tények friss riportjából most kiderült, az áldozat hozzátartozóit sokkolta a brutális gyilkosság. A meggyilkolt 46 éves férfi családapa volt. Az áldozat és a tettes évek óta barátok voltak, a végzetes éjszakán a két barát együtt rúgott be a közösen készített pálinkától.

A kamasz fia végig nézte

A tettes a családjával élt a brutális tett helyszínén, a Tények információi szerint a család egy szellemileg sérült tinit is nevel, aki állítólag végig nézte a gyilkosságot. A tettes családja továbbá úgy tudni felajánlotta az áldozat családjának, hogy átvállalják a temetés költségeit, ám ők nem kértek a segítségégből.

A riport itt nézhető vissza:

Szerdán Mánfán volt emberölés

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a rendőrségre 2022. november 30-án 10 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Mánfán az egyik házban egy nőt megkéseltek. 

Összebalhéztak

A rendőrök az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy egy 39 éves férfi az otthonukban előző este összeszólalkozott 26 éves élettársával, akit a nála lévő késsel többször megszúrt.

A nő a helyszínen meghalt

A nő a helyszínen életét vesztette. A férfit a rendőrök az otthonában elfogták, vele szemben a további intézkedések folyamatban vannak.

Nyomozás indult

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének elkövetése miatt indított nyomozást, számolt be róla közleményében a rendőrség.

Agyonverte a párját

Amint azt a Kékvillogó is megírta egy férfi száznál is több alkalommal ütötte meg azt a nőt, akivel az egyik fővárosi aluljáróban élt. A nőnek több bordája is eltört a támadás következtében. Mint utóbb kiderült, részben ez okozta a halálát.

Kézzel és üveggel is ütötte a nőt

A halálra vert nőt kis és közepes erejű, jellemzően ököllel leadott ütésekkel bántalmazta. Volt, hogy borosüveggel is megütötte, hangzott el a bíróságon. Az ütések a nő fejét, mellkasát és testét egyaránt érték.

39 órán át tartott a bántalmazás

Összességében 39 órán át változó intenzitással ütötte a férfi a nőt. Ezen időtartam leforgása alatt több mint 100-szor érte az áldozatot fizikai behatás. Amikor kórházba vitték, 14 különböző sérülése volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: