November 6-án késelte halálra állapotos feleségét egy férfi. Tette után az anyjához ment, aki feljelentette a fiát. A rendőrség lezárta az ügyet, az ügyészségen a sor.

Késsel támadt rájuk

A rendőrségre november 6-án kora reggel érkezett bejelentés, hogy a 39 éves gyanúsított késsel többször megszúrta a sértettet egy szeged-kiskundorozsmai házban – írja a rendőrség honlapja.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Mind a ketten meghaltak

A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen ő is és a magzat is meghalt. Az asszony második közös gyermeküket várta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Anyjához ment

A férfi a késelés után elhagyta a helyszínt, majd az édesanyjához ment, akinek elmondta a történteket. Az asszony értesítette a rendőröket, akik a bejelentést követően rövid időn belül elfogták az elkövetőt az otthonában, és előállították őt a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Szörnyű részletek

Az esetről a Kékvillogó tavaly ősszel az elsők között számolt be. Akkor azt írtuk, hogy a tragikus sorsú asszony négy éve ment feleségül a gyilkosához. Domaszéken apránként húzták fel a kerítést a romos épület köré, felújították a háztetőt, kicserélték a szigetelést.

A 3 éves kislány végignézte a szörnyűséget

A 3 éves Jázmin izgatottan várta, hogy megszülessen kistestvére. Ehelyett végig kellett néznie, ahogyan apja végez várandós édesanyjával.

Jázmin a nagymamához kerül

A 3 éves kislány sorsa rendeződni látszik. Nem kerül állami gondozásban, a Békéscsabán élő nagymamája neveli majd.

További részletek korábbi cikkünkben

Egy évig tartott a nyomozás

A férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja és más bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás. A rendőrség lezárta az ügyet, átadta a dokumentumokat az ügyészségnek.