Holtan találtak egy várandós nőt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírpilisen. A rendőrség szerint öngyilkos lett. Tegnap azonban arról írtunk, hogy egy falubeli férfi baltával támadt nevelőapjára. A helybéliek összefüggést látnak a két eset között.

Mi történt?

A helyiek meg vannak győződve arról, hogy élettársának köze lehetett Mariann halálához – írja a Bors. A rendőrség szerint viszont öngyilkosság történt, egy várandós nő fordul maga ellen.

Nem hiszik

A lap azt írja, hogy az asszony holttestét a házban találták meg, úgy tudni, hogy felakasztotta magát. A helyiek azonban korántsem biztosak ebben, mi több, úgy vélik, hogy Mariann párjának, F. Pálnak is köze lehetett a nő halálához.

Előzmények

Ahogy arról tegnap a Kékvillogó.hu is beszámolt egy 45 éves férfi lakóházuk udvarán – előzetes szóváltást követően – egy fejszével kétszer homlokon ütötte 65 éves nevelőapját. A férfi az ütések hatására életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A felesége védte

A további bántalmazást az idősebb férfi felesége akadályozta meg azzal, hogy hangosan kiabált. A támadó a baltával a kezében elmenekült.

Elkapták

A rendőrség elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen, aki szerda délután rendőrkézre került. A szabolcsi nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, őrizetbe vették, és indítványoztak letartóztatását.

Féltették

A falubeliek szerint F. Pál agresszív férfi, sokan Mariann ismerősei közül nem is nézték jó szemmel, hogy együtt vannak, féltették a nőt. Szerintük nem véletlen, hogy a nő halála után a 45 éves férfi brutálisan rátámadt a nevelőapjára.

A falubeliek kutatták fel

Az elfogásában a helybeliek segített. Az egyik kert végében bújkált. A meghalt nőt, Mariannt mindenki szerette, és nem tudják elhinni, hogy ezt az egészet ő tette magával. Bár őt nem hozza már vissza, de némi elégtételt jelent, hogy rácsok mögé kerül – fogalmazott egy helybeli.

Ez is érdekelhet

Úgy megverte a rendőrt egy férfi a balatoni strandon, hogy a megtámadottnak még a foga is kitört.

Hivatalosan ez van

Mariann halálának ügyében nem találták idegenkezűség nyomát, az esetet közigazgatási eljárás keretei között vizsgálják – közölte a rendőrség.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.