A rabló páros női tagja egy házba csalta az áldozatot együttlétre hivatkozva, majd férfi társa zavarta meg őket, aki a férjnek adta ki magát és egy fegyverrel követelte a kárpótlást. A rendőrség elfogta a “házaspárt”, amiről videó is készült. Ezt a cikk végén találod.

Kiskunhalasiak az elkövetők

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves kiskunhalasi férfival és egy 31 éves kiskunhalasi asszonnyal szemben.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy fiatal férfi volt az áldozat

A gyanú szerint a nő találkozót beszélt meg egy 21 éves férfival 2022. december 9-re annak kapcsán, hogy pénzért szexuális kapcsolatot létesítsenek. A címet az asszony mondta, a kuncsaft pedig mit sem sejtve besétált a csapdájába.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megjelent a „férfj” és pénzt követelt

Az aktust megzavarta egy személy, aki az asszony férjének adta ki magát. A dühösnek tűnő férfi elővett egy fegyvernek látszó tárgyat, majd több tízezer forintot követelt a házassága tönkretétele miatt, egyfajta kárpótlás gyanánt.

A nő a tárgyakra ment rá

Az asszony a sértett kocsiját rámolta ki, több doboz sört, egy parfümöt, egy elektromos cigarettát, egy kabátot, egy irattartót és némi készpénzt vett ki belőle.

Nem volt pénz a szeretőnél

A férfinél nem volt kéznél a kért összeg, ezért hazament és magához vett 60.000 forintot, amit egy megbeszélt helyen át is adott fegyveres támadójának.

Még több értéket akartak kicsalni a férfitől

A történet nem ért itt véget, ugyanis másnap ismét jelentkezett a zsaroló, mondván, hogy drága ékszerek tűntek el a házból és azok árát követelte. A sértett ekkor a rendőrséghez fordult segítségért.

Gyorsan azonosították a tolvajokat

A megye rendőrei pár órán belül beazonosították a fegyveres rablással gyanúsítható duót, akik a gyanú szerint előre kitervelték a bűncselekmény elkövetését.

Elfogták a „házaspárt”

A főkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központtal együttműködve a lakásán elfogták a 41 éves férfit. Nem sokkal később az asszonyt is őrizetbe vették. A két kiskunhalasi lakost gyanúsítottként hallgatták ki az esettel kapcsolatba és kezdeményezik letartóztatásukat.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó is készült az elfogásról

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából