A fiatal sofőr  a kocsiban szóló zene ritmusára rángatta a kormányt, súlyos baleset lett a vége.

Súlyos balesetet okozott

Az Egri Járási Ügyészség vádat emelt egy fiatal ellen, aki súlyos balesetet okozott két éve egy Kerecsend felé tartó autóval, amiben négyen ültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A zene ritmusára rángatta a kormányt

A sofőr menet közben kitalálta, hogy a kocsiban szóló zene ritmusára rángatja a kormányt, de az egyik mozdulata miatt lesodródtak az útról, majd az útpadkának hajtottak, amitől a kocsi felborult.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kirepült a kiskorú utas

Az egyik kiskorú utas, aki nem használta a biztonsági övet, kirepült az autóból és koponyacsonttörést, valamit agysérülést szenvedett. 

Memóriazavar alakult ki  

A sofőrnél a baleset miatt memóriazavar alakult ki, ami maradandó fogyatékosságnak minősül – írta az ügyészség.

Felfüggesztett börtönbüntetést kérnek

Az ügyészség két év börtönbüntetést kért a fiatalra, amelyet négy év próbaidőre felfüggeszthetnek. Ez túlmenően pedig három évre eltilthatják a vezetéstől.

Anya és fia sérült meg

A Kékvillogó.hu írt arról a napokban, hogy súlyos baleset történt szombaton Veszprém vármegyében, egy ütközés nyomán két ember, anya és fia sérült meg.

Nekiütköztek a Suzukinak

A rendelkezésre álló adatok szerint Suzuki típusú személygépkocsi vezetője Ősi irányába akart haladni, amikor a mögötte közlekedő gépjármű nekiütközött.

A sofőr és utasa sérült meg  

A baleset során az elöl haladó autó sofőrje és utasa sérült meg. Az ellátásuk idejére a forgalmat a rendőrök lezárták, majd forgalomirányítással engedték az arra haladókat.

Anya és fia került bajba

A Delta hírek információi szerint a baleset során az elöl haladó autó sofőrje egy 50 év körüli nő, valamint 30 év körüli fia sérült meg. Úgy tudják az anya súlyosabban sérült.

Balszerencsés fiú

Információik szerint a fiúnak korábban is volt egy balesete, amiből a közelmúltban épült fel. Abban a balesetben is vétlen volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: TV2