Súlyosan megsérült az a gyalogos, aki az úttesten szabályosan, rollerját tolva akart átkelni.

10 éves kislányt ütött el

A nyomozás adatai szerint egy 32 éves nő 2021. november 26-án délután Székesfehérváron, a Királysoron a Géza utca irányába közlekedett autóval, amikor haladása során, a Gőzmalom utcai kereszteződésben kiépített gyalogos-átkelőhelynél nem adott elsőbbséget egy úttesten átkelni szándékozó, rollert toló lánynak, és elütötte őt. A baleset következtében a 10 éves kislány súlyosan megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni fotó:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A gázoló nő nagyon sajnálta, ami történt

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki az okozó sofőrt. A nő beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy sajnálja a történteket, a baleset kapcsán bokaszalag-szakadást szenvedett kislány állapota felől rendszeresen érdeklődött, és egy új rollert vásárolt neki, írja a police.hu.

Felvétel a helyszínről:

Átadták az ügyészségnek

A székesfehérvári rendőrök az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek átadták.

Helyszíni fotó:

Erre figyelmeztet a rendőrség

A rendőrség a hasonló balesetek elkerülése érdekében kéri a járművezetőket, hogy mindig fokozott óvatossággal közelítsék meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket! Járművük sebességét úgy válasszák meg, hogy ha kell, eleget tudjanak tenni elsőbbségadási kötelezettségüknek! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu