Ezúttal sem úszták meg a szabálytalanul közlekedők, az angyalföldi rendőrök fedélzeti kamerák felvételei alapján indítottak eljárást két autóssal szemben.

Fedélzeti kamera vette fel

Fedélzeti kamerák vették videóra azt a két sofőrt, akik Budapest 13. kerületében a Váci úton, valamint a Dráva utcán közlekedve több szabályszegést is elkövettek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Záróvonalon át

Míg egyikőjük az előtte éppen elinduló autókat előzte meg záróvonalat átlépve, irányjelző használata nélkül az ellentétes forgalmi sávban, addig a másik autós az álló kocsisort kerülte ki szintén ugyanezen szabálysértések elkövetésével, majd próbált meg balra bekanyarodni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videó is készült:

Szabálysértési eljárás

A felvételeket azok készítői a Budapesti Autósok Közösségének küldték meg, amelyek alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitánysága szabálysértési eljárást indított.

Ez is érdekelhet:

Azonosították a sofőröket

Az angyalföldi rendőrök az eljárás során azonosították a felvételeken látható szabálytalanul közlekedő 60, illetve 22 éves férfit, akik meghallgatásuk során a szabálysértések elkövetését elismerték.

Pénzbírság

A gépjárművezetők által elkövetett szabálysértések mindkét esetben pénzbírságot és büntetőpontot vonnak maguk után.

Hivatalból eljárás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Autósok Közösségével együttműködve hivatalból eljárást indít minden olyan szabálytalanul közlekedő sofőrrel szemben, akiről felvétel készül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet