A szabálytalanságot a szabályosan közlekedő autós szívta meg. Megpördült és a sarki üzlet falának csapódott a Toyota Kispesten szerda délután. Súlyosan megsérült a sofőr, a vétkes autósnak nem nagyon lett baja.

Ismét karambol a balesetveszélyes kereszteződésben

Ismét karambol történt Kispest egyik legveszélyesebb kereszteződésében, az Ady Endre út és Vas Gereben utca találkozásánál. Két Toyota Yaris ütközött. Információink szerint az Üllői út felől érkező fekete színű Yaris női sofőrje a 42-es villamos takarásában nem látta az Ady Endre úton a Shopmark irányából érkező zöld színű Yarist. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leszakadt a Toyota eleje

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szabályosan közlekedett

Úgy tudjuk az ütközés előtt a stop-táblánál szabályosan megállt, balról nem jött senki, aztán behajtott a kereszteződésbe, elengedte a villamost, majd gázt adott és addigra pont odaért jobbról a zöld Yaris.

Talán még menthető az autó is

Járdára pördült

Az ütközés hatására a vétlen Toyota a járdára pördült, ahol szerencsére senkit sem ütött el, majd háttal a sarki üzlet falának csapódott. Ebben az autóban ketten utaztak, a középkorú férfi sofőr megsérült, utas édesanyja nem.

Összetört a Toyota oldala

Súlyosan megsérült

A könnyebben sérült férfi ellátását a mentők a helyszínen megkezdték, majd hirtelen rosszabbodott az állapota, ezért gyorsan kórházba szállították, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült.

A tűzoltók is kiérkeztek segíteni

Balesetek sarokházaknál

A fővárosi hivatásos tűzoltók is kivonultak a balesethez, áramtalanították az autókat. Nemrégiben Pesterzsébeten, a Vörösmarty utca és Wesselényi utca sarkán történt hasonló baleset, ott a balesetet okozó furgon csapódott egy épület bejáratának, majd fel is akadt rá, végül a tűzoltóknak kellett leemelniük a kisteherautót a falról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.