Szentendréről, rokonai házából tűnt el nyomtalanul egy édesanya és két gyermeke még augusztusban. Az édesapa kétségbeesve kereste válófélben lévő feleségét és két kiskorú gyermekét.

Eltűnt egy testvérpár

Augusztusban tűnt el a Pest megyei Szentendréről az 5 éves Zsófi és a 9 éves Miki. A gyerekek szülei közt megromlott a kapcsolat, emiatt év elején külön is költöztek, jelenleg válófélben vannak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Heti váltásban voltak a szüleiknél

A gyerekek láthatása eleinte heti váltásban ment, de Zsófi és Miki nem szerettek az édesanyjukkal lenni, ezért áttértek arra, hogy két hetente váltsák a felügyeletet.

Nem kapta vissza a gyerekeket

Erre azért volt szükség, hogy szokják az új környezetet, de egy ilyen alkalom után Mihály nem kapta vissza az 5 éves Zsófit és a 9 éves Mikit.

Szentendréről tűntek el

A 37 éves édesanya szülei Romániában, a testvére pedig Németországban él. Noémit a nyár folyamán a fia keresztszülei fogadták be Szentendrén. A gyerekek is ott éltek vele, amikor augusztusban mindhárman kámforrá váltak.

A rendőrség is körözte őket

„Két és fél hete láttam a gyerekeimet utoljára, azóta a rendőrség eltűnés miatt körözi őket és Noémit is, én magam gyakorlatilag augusztus 22-e vasárnap óta nem alszom” –mondta a Ripostnak az édesapa a gyerekek eltűnése után.

Telefonon próbálta elérni volt feleségét

Mihály akkor azonnal nyomozásba kezdett. Kutatott és reménykedett, hátha megleli gyerekeit. Eleinte telefonon próbálták elérni az asszonyt, de nem vette fel, később ki is kapcsolta telefonját.

A rokonoknak sem vette fel a telefont

Noémi nemhogy a volt férjnek, de még a szentendrei rokonoknak sem vette fel a telefont. Ők is csak annyit tudtak, hogy Szentendréről egy szó nélkül lelépett a két gyermekével.

Csak annyit tudtak, hogy a feleség vitte el

A kétségbeesett édesapa akkor azt mondta, hogy a legvalószínűbb, hogy volt felesége vitte el valahová a kicsiket, de senki sem tudja, hová.

Németországban találták meg őket

Mihály sejtése beigazolódott, az édesanyjuk tényleg Németországba vitte a két gyermeket. Az édesapa azt mondja, a német rendőrség találta meg a két kisgyermeket épségben.

Az édesapa nyomozta ki

„Egyelőre pontos címet nem tudok, de ha meglesz, nagy valószínűség szerint azonnal útnak indulok. A saját nyomozásomnak köszönhetően derítettem ki, hogy külföldön, azon belül is Németországban lehetnek” – mondta a Blikknek az édesapa.

Meglett a két gyerek

A magyar rendőrök pedig már fel is vették a kapcsolatot német kollégáikkal. A kinti rendőrök két nap alatt otthon, Noémi egyik családtagjánál találták meg az asszonyt és az 5 éves Zsófit, valamint a 9 éves Mikit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció