Szörnyű dolog történt nemrégiben Budapesten. Egy 12. osztályos tanuló zuhant egy 1. kerületi gimnázium első emeletéről.

Az első emeletről esett le

A Bors úgy tudja, hogy a 12. osztályos lány az első emeletről esett ki, információik szerint a fiatal nem szenvedett súlyos sérüléseket, a saját lábán hagyta el a helyszínt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudni, mi történt pontosan

A portál azt is írja, hogy rendőrautó is érkezett a helyszínre, ahonnan két fiatalt el is vittek. Arról azonban nincsenek pontos információk, mi is történt. A rendőrség az ügyben későbbre ígért tájékoztatást. A lap azonban úgy tudja, nem ez az első hasonló eset az iskolában, két éve egy másik diák is a mélybe zuhant.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szeptemberben egy fiú zuhant ki egy budapesti intézmény ablakán

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta szeptemberben kiesett egy második emeleti ablakon egy hatodikos fiú a budapesti Kosztolányi Dezső Gimnáziumban. Az 1. kerületi iskolából nem sokkal 14 óra előtt értesítették a rendőröket. 

Kórházba vitték

A fiút a szörnyű eset után azonnal kórházba vitték, elsődlegesen arról szóltak a hírek, hogy megműtötték, az állapota pedig kielégítő, a TV2 Tények friss riportjából azonban kiderült, hogy a fiatalt életveszélyes állapotban vitték be a Heim Pál Gyermekkórházba.

Kihallgatták a diákokat

A Tényeknek az eset után az egyik szülő elmondta, hogy a rendőrség kihallgatta azokat a diákokat, akit az eset idején az osztályteremben voltak, mindannyira azt mondták, nem látták, osztálytársuk miként esett ki, mert ők maguk is nyomkodták a telefonjukat akkor.

Orvosi bravúr

A riportból az is kiderül, hogy a gyermek annyira súlyos állapotban volt, hogy a kórházban a baleseti és gyermekkórház orvosai közösen küzdöttek érte, és orvosi bravúr, hogy sikerült megmenteni az életét.

Életveszélyben volt

Az orvosok „azonnal, szervezetten összeálltak, és ezt a sokszervi eltérést, törést csapatban operálva, többórás műtéti eljárással oldották meg. A mai napra a gyermeket le tudtuk venni a lélegeztetőgépről, túl van a közvetlen életveszélyen, valamennyi sérülése megfelelően ellátott” – mondta még szeptemberben a Tényeknek Nagy Anikó, a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója.

Sokszor ülnek az ablakban

Akkor egyébként az egyik helybeli nő is nyilatkozott a Tényeknek, és azt mondta: kutyasétáltatás közben gyakran látja, hogy a gyerekek kiülnek az ablakba abban a gimnáziumban, „de nem szoktak kiesni”, és rejtély, hogy ez most miként történhetett meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció