A tolvajok nem ismernek kegyelmet. Ha valakit ki akarnak rabolni megteszik, gyakran nem is köntörfalaznak. Leszólítják az utcán az áldozatukat, a szemébe néznek, aztán egy hirtelen mozdulattal meg is lopják, majd elszaladnak. Ez történt legutóbb Jászkiséren is.

Leszólította az utcán

Nyaklánca elrablásáról tett bejelentést a rendőrségen egy jászkiséri lakos január 14-én kora délután. Elmondta, hogy a településen gyalogolt, mikor leszólította egy ismeretlen férfi, majd egyszer csak megragadta a nyakláncát, és azt tiltakozása ellenére letépte róla. 

Földre lökte az asszonyt

A dulakodás következtében a kirabolt asszony a földre esett, a támadó pedig elszaladt a zsákmánnyal. A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit pár órával később már a Jászapáti Rendőrőrsön rablás miatt hallgattak ki. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Börtönbe vitték

A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben, ezért átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe. A sértett a nap végére visszakapta a nyakláncát, mivel a támadó azt pár utcával arrébb eldobta, és a megtaláló átadta a rendőröknek.

Jászkisér

Kiemelt kép: A jászkiséri tolvaj elfogása – Forrás: Rendőrség