A konfliktuskezelésnek sajátos módját választotta a 69 éves férfi. Úgy berágott az ismerősére, egy felgyújtotta annak autóját a 18. kerületben, Pestszentlőrincen. Ezután kényelmesen hazament és azt gondolta most már minden rendben van. Tévedett.

Lángoló autó az utcán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 10-én 2 óra körül egy lángoló gépkocsiról tettek bejelentést. A katasztrófavédelem munkatársai az autót eloltották, de az teljesen kiégett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyújtogatás gyanúja

Mivel felmerült a gyújtogatás gyanúja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitányság rongálás bűntett miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták a lakásban

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit tegnap, január 15-én elfogtak a 19. kerületi, kispesti lakásában. A 69 éves férfi beismerő vallomásában tettét a felgyújtott autó tulajdonosával hosszabb ideje fennálló konfliktusával indokolta, ennél bővebb magyarázatot azonban nem adott.

3 évet kaphat

A gyanúsítottat kihallgatását követően a 18. kerületi rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Ha elítélik, akár 3 év börtönt is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A kiégett autó, amit a tettes felgyújtott – Forrás: Rendőrség