Az utcán bántalmazott egy buszmegállóban várakozó, helybéli lakost egy férfi Ravazdon. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri abban, hogy megtalálja az elkövetőt.

Súlyos testi sértés

A Győri Rendőrkapitányság Pannonhalma Rendőrőrs Bűnügyi Osztálya eljárást folytat súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leparkolt

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy 2022. október 27-én 18 óra körül Ravazdon, az Ország utcai dohánybolt melletti buszöbölben forgalommal szemben leparkolt egy fehér színű Ford Tranzit típusú gépjárművel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Minden előzmény nélkül fellökte a helybélit

A megállást követően a furgont vezető erős testalkatú, zöld színű pólót viselő férfi minden előzmény nélkül két kézzel fellökte a buszmegállónál, az autó mellett álló középkorú helybeli lakost, aki elesett, és a fejét az aszfaltba beütötte.

Lelépett

A bántalmazás után a sofőr visszaült a gépjárműbe, odébbállt a kisteherautóval, megvárta egyik férfi utasát – aki rövid időre bement a közeli üzletbe -, majd segítségnyújtás nélkül a helyszínt elhagyta.

Felvétel is készült

Az eset következtében a gyalogos férfi megsérült. A bántalmazásról a közelben lévő biztonsági kamera felvételt készített, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Ezt a férfit keresik:

Ezt kéri a rendőrség

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik,  jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), vagy a Pannonhalma Rendőrőrsön (Pannonhalma, Petőfi utca 8/b.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Ez várhat most arra a kegyetlen férfira, aki kioltotta várandós felesége életét Szegeden, majd a közös gyerekükkel simán kocsiba ült és elhajtott

Kiemelt kép: police.hu