Kegyetlenül elbánt volt szerelmével a férfi, mindkét szemét kitépte a fiatal lánynak, Gabinak. A testvére talált rá, az egyik szeme az arcán lógott, a másikat a fűben találták meg. A 33 éves tettest egy hét bujkálás után, február elején találták meg a rendőrök, azóta is börtönben van. Most egy titokzatos levél került elő, amely arról szól, hogy Gabinak segíthettek volna, de nem tették.

Kitépte a szemeit

A bosszú napján a 33 éves férfi, Attila a saját otthonában, a Szabolcs-Szatmár megyei Kemecsén támadta meg a fiatal lányt. Mivel Gabi nem akart békülni a férfival, kegyetlenül kinyomta, kitépte a lány mindkét szemét, ezzel végleg megvakította és teljesen megváltoztatta a fiatal anyuka életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az arcán lógott a szeme

A sérült nőre testvére talált rá, ő kért segítséget. „Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd. Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem.”

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Végighúzta a földön

„A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé. Szerintem ember nem létezik, aki ne akarná agyonverni, ezért jobb neki, ha a rendőrök találják meg!” – mondta a nő testvére. A súlyosan sérült Gabi szeme világát a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni, örökre megvakult.

300 ezerért valaki feldobta

A döbbenetes eset után a kegyetlen férfi lelépett, egy hétig nem találták. Egy vállalkozó végül 300 ezer forintot ajánlott fel annak, aki előkeríti Gy. Attilát, akit akkor már a rendőrség is nagy erőkkel keresett. Vélhetően valaki feldobta, így találhattak rá a rendőrök.

Elvették tőle az élete értelmét

A megkínzott nő a műtétjei után egy védett házban élt egy hónapig, majd hazaköltözött. Akkor ezt mondta: „Az életem értelmét vette el tőlem, hogy láthassam felnőni a négyéves kislányom. Korábban minden este sírva aludtam el a boldogságtól, amikor Mirában gyönyörködtem. Minden nap elmondja a kincsem, hogy azt álmodta, újra látok” – mondta Gabi.

Egykor így nézett ki Gabi

Forrás: Facebook

Titokzatos levél

Most friss hír, hogy egy titokzatos tanú került elő a bosszúból puszta kézzel megvakított Lakatos Gabriella ügyében. A Blikk szerint a szemkinyomó rém egyik közeli ismerőse a közelmúltban egy levelet juttatott el az áldozat családjának, amiben olyan információkat közölt, amelyek eddig a nyomozóhatóság számára is teljesen ismeretlenek voltak.

Segíthettek volna neki

A rendőrök soron kívül hallgatják meg a rejtélyes tanút, aki azt írta, hogy a tragédia napján Gabin több ember is tudott volna segíteni, de nem tették. Hozzátette: csak Istennek köszönheti, hogy túlélte ezt a szörnyűséget. A férfi bűncselekménnyel vádol embereket, amit valótlanul nem tehet meg büntetlenül. Olyanokat nevezett meg, akik gyanúsítottként nem szerepelnek az eljárásban – magyarázta Lakatos Róbert, az áldozat testvére, aki azonnal továbbította a rendőröknek a küldeményt.

Gabi testvére is összeroppant

Gabi testvére sokáig tartotta magát. Mint mondta: „hónapokig virrasztottam éjszakánként, hogy védjem a családomat. Gerincműtétre várok, de epilepsziás rohamok is gyötörnek. Már a munkámat sem tudom végezni, lelkileg és fizikálisan is összeomlottam. Orvosi rehabilitációm folyik, de annyira tönkrementem, hogy már le is százalékoltak, rokkant nyugdíjas leszek – mesélte a lapnak a megtört férfi.

Nehéz helyzetbe kerültek

Nemrég úgynevezett állami kárenyhítésre is beadták a pályázatot, hogy csökkentsék a rájuk háruló terheket. Borzasztóan nehéz helyzetbe került a talpon maradt testvér, mert négy kiskorú gyermeket kell eltartania, és ő gondoskodik a kitépett szemű Gabiról  és az ő kislányáról is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így segíthet a bajba jutott családon

Ha szeretne segíteni Gabriella és 4 éves kislányán, ezen a számlaszámon teheti meg. Számlatulajdonos: Orosz Mira Norina 11773449-03088889-00000000, HU93 1177 3449 0308 8889 0000 0000

Kiemelt kép: illusztráció