Egy autós fedélzeti kamerája rögzítette az esetet, ami egy hete történt a 13. kerületben. A robogós kétszer is kicselezte az őt üldöző rendőrautót.

Egy hete történt

Rendőrautó üldözött egy robogós párt július 3-án, hétfőn, Budapest XIII. kerületében. Az esetről készült videót a Budapesti Autósok hozta nyilvánosságra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A járdára is felhajtott

A fedélzeti kamerás felvételen látni, ahogy a robogós a járdára felhajtva igyekszik elmenekülni a rendőrautó elől, majd egy lámpánál váratlanul visszafordul, és a másik irányba kezd el hajtani, míg a rendőrök próbálnak minél gyorsabban megfordulni, és folyatni az üldözést. – írta az rtl.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azt nem tudni, elkapták-e a robogóst

Azt nem lehet tudni, hogy a robogós párt miért üldözték, és azt sem, hogy végül sikerült-e elfogniuk őket. A lap az esettel kapcsolatban megemlítette, hogy a fürge motor ellen a rendőrautónak a városban nem sok esélye volt.

Nézze meg a videót

Pesterzsébeten egy robogóst ütöttek el

Ahogy arról a Budapestkörnyéke.hu is beszámolt, súlyos sérüléseket szenvedett egy robogóval közlekedő férfi csütörtökön, a déli órákban Pesterzsébeten. A motoros az egyik kereszteződésben nem tartotta be a jobbkéz-szabályt és a jobbról érkező Ford Transit furgon elé hajtott. Az ütközés elkerülhetetlen volt. A szerencsétlenül járt férfit hőtartó védőfóliába kellett helyezni.

Kihajtott a furgon elé

Csütörtökön dél körül egy robogóst ért súlyos baleset Pesterzsébeten. A férfi egy Honda Giornoval haladt a Nyáry Pál utcán a Nagysándor József utca felől a Határ út irányába, amikor a Munkácsy Mihály utcához érve nem tartotta be a jobbkéz-szabályt és a jobbról érkező Ford Transit furgon elé hajtott.

Aszfaltra csapódott a robogós

A Ford vezetője már nem tudott lefékezni, így a furgon felborította a robogót, amelynek vezetője nagy erővel az aszfaltra csapódott.

Súlyos sérülések

A környékbeli lakók, illetve a szemtanúk odasiettek, majd stabil oldalfekvésbe helyezték a férfit és nem engedték mozogni, de nem is igazán tudott volna, mivel a csípője, illetve a medencéje súlyosan sérült. Olyan fájdalmai voltak, hogy végig jajgatott, amíg a mentők ellátták.

Védőfóliába helyezték

A mentők levágták róla a ruhát, majd hőtartó védőfóliába helyezték, utána tudták hordágyra fektetni és kórházba szállítani. A Ford vezetője nem sérült meg az ütközés során.

Csepelen áprilisban volt rendőri üldözés

Ahogy írtunk róla, akkor autóval próbált menekülni a kábítószeres férfi, de őt elkapták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 21. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2023. április 7-én 15 óra körül egy személygépkocsit akartak ellenőrizni Csepelen, a Szent Imre téren. A járművet korábban is többször megállították már, az abban utazókkal szemben kábítószerfogyasztás miatt kellett intézkedniük.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Budapesti Autósok Közössége