Halálos baleset történt Nógrád megyében a 21142-es úton vasárnap hajnalban. Egy ember meghalt, ketten kórházba kerültek.

Meghalt a sofőr

Kányás és Szentkút között egy személygépkocsi letért az útról és felborult. A gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, két utasát a mentők kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A sérültek ki tudtak jutni az autóból

A katasztrófavédelem azt írja, hogy a jármű két utasa saját erejéből ki tudott szállni, a vezetőt azonban a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók emelték ki. Mint utólag kiderült, ő meghalt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Baleseti statisztika

Finn módszerrel ellenőriztek

A rendőrség beszámolt arról is, hogy szombaton az ittas járművezetők kiszűrésére az abonyi rendőrök finn módszeres ellenőrzést végeztek. A módszer lényege, hogy egy előre kiválasztott helyszínen, több rendőr bevonásával, egyidejűleg, rövid idő alatt történik meg a gépjárművezetők szondáztatása. Az akcióban 486 járművezetőt ellenőriztek, senki nem fújt pozitív értéket.

Akcióban a rendőrök

Rendőrségi ellenőrzés

A gyorshajtáson kaptak néhány autóst

Gyorshajtás miatt egy esetben indítottak közigazgatási eljárást, kilenc alkalommal pedig helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök. A biztonsági öv használatának elmulasztása miatt egy, további 14 esetben, a várakozás szabályainak megsértése, kézben tartott mobiltelefon, vagy biztosítás hiánya miatt szankcionáltak.

Címlapfotónk illusztráció.