Sorozatbetörőt fogtak a kecskeméti rendőrök. Még a nyáron kapták el, mostanra jutottak el oda, hogy az ügyészség vizsgálhatja az ügyet.

Vegyesboltban kezdődött

Egy késő augusztusi napon egy kecskeméti üzletvezető tett feljelentést a rendőrségen, mert a vegyesboltjába betörtek, és onnan közel százezer forintnyi készpénzt vittek el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Büféknél is támadott

Másnap egy ismeretlen két egymás mellett álló büfé redőnyeit feszítette fel. Mindkét helyről elvittek valamennyi, nem túl jelentős összeget.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jöhetett a dohánybolt

Szinte egy nap sem telt el, egy dohánybolt tulajdonosa értesítette a rendőrséget arról, hogy a boltjának ablakát befeszítették, így lopták meg. A következő néhány napban további, az előzőekhez kísértetiesen hasonló bűncselekmények történtek városszerte és a közeli településeken, miközben a rendőrök nagy erőkkel nyomoztak az alkoholt, táblagépet, telefont, de még egy egész kasszát is eltulajdonító tolvaj után.

Segített a kamera

A kamerafelvételek begyűjtés és elemzése után beazonosították azt a 21 éves lakitelki férfit, aki a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható.

Bujkált

A fiatal azonban bujkált a hatóságok elől, ezért ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki. A nyomozók végül szeptember 1-én délelőtt egy igazoltatás során elfogták, előállították, őrizetbe vették, és 18 rendbeli lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a betörőt.

Az ügyészségen a sor

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ügyében az eljárás befejeződött. A rendőrök az ügy iratait vádemelés javaslatával küldték meg a kecskeméti járási ügyészségre.

Ez is érdekelheti

Címlapfotók a rendőrség felvétele.