Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főút 28-as kilométernél Ócsa térségében. A tűzoltók szúrófűrésszel és feszítővágóval is kénytelenek voltak dolgozni. Két embert vittek kórházba.

Hátulról ment bele

A Mitsubishi pick-up Kecskemét felől haladt Budapest irányába, az ócsai elágazás után az egyenes szakaszon valamiért lassított, az Audi pedig utolérte és meglökte.

Fának rohant

A pick-up lesodródott az útról, az oldalára borult és nekicsapódott egy fának, amelyet derékba tört, az Audi pedig az árokban a tetejére borult.

Súlyosan megsérült

A haszongépjárműt vezető férfit a fővárosi és a dabasi hivatásos tűzoltók az áramtalanítás mellett szúrófűrésszel és feszítővágóval szabadították ki, miután levágták a súlyosan roncsolódott jármű tetejét.

Az Audi sem nézett ki túl jól

A másik sofőrt is kórházba vitték

Az Audi sofőrje is megsérült, mindkettőjüket kórházba szállították a mentők.

Súlyos baleset Túrkevénél

Az oldalára borult egy személyautó Túrkeve közelében, a 4202-es út Mezőtúr felé vezető szakaszán. Egy ember beszorult a járműbe. Őt a tűzoltók mentették ki, majd átadták a mentőknek.

Ő legalább megúszta

Árokba csúszott, és az oldalára borult egy személyautó Jászfényszaru határában, a József Attila úton. Egy ember utazott benne, ő ki tudott szállni. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Meghalt a sofőr

Reggel írtunk arról, hogy Kányás és Szentkút között egy személygépkocsi letért az útról és felborult. A gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, két utasát a mentők kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Finn módszerrel ellenőriztek

A rendőrség beszámolt arról is, hogy szombaton az ittas járművezetők kiszűrésére az abonyi rendőrök finn módszeres ellenőrzést végeztek. A módszer lényege, hogy egy előre kiválasztott helyszínen, több rendőr bevonásával, egyidejűleg, rövid idő alatt történik meg a gépjárművezetők szondáztatása. Az akcióban 486 járművezetőt ellenőriztek, senki nem fújt pozitív értéket.

Címlapon: Baleset-info.hu/K. Attila fotói