A Kékvillogó.hu számolt be arról szeptember közepén, hogy öngyilkos lett egy 23 éves fiatalember Tatabányán. A férfi egy tízemeletes panelház tetejéről vetette magát a mélybe, egy ötéves kislányt hagyott félárván. Zsolt édesanyja most azt állítja, fia gyilkosság áldozata lehetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Börtönbe ment volna

A férfi egyik ismerőse úgy tudja: Zsolt feltehetőleg valamilyen drog befolyása alatt követhette el végzetes tettét. Az elhunyt embernek tizenkét éves börtönbüntetését kellett volna megkezdenie. Vélhetően emiatt dobta el magától az életet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

23 évesen halt meg

A baleset után a rendőrség ezt írta: „A 23 éves fiatalembert feltehetően öngyilkossági szándék vezérelte, amikor szeptember 13-án hajnali 2 óra 30 körül, Tatabányán, az Ifjúság út 49-nél, az egyik tízemeletes tömb tetejéről vetette le magát. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit, amely egyben azt is jelenti, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel”.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Összeestem, elájultam”

A baleset tuán zsolt édesanyja is megszólalt. „Szeptember 13-án, reggel öt óra előtt hívott a fiam egyik barátja azzal, hogy Zsolti leugrott egy tízemeletesről és meghalt. Sokkot kaptam, összeestem, elájultam, a párom viszont azonnal odasietett a helyszínre, nekem a kislányunkkal kellett itthon maradnom” – mondta akkor kétségbeesetten a gyászoló asszony.

Panaszt tesz az édesanya

Két hónappal Zsolt halála után Erzsébet azt mondta, balesetként zárták le az ügyet, ő pedig most készül panaszt tenni, hiszen az álláspontja szerint a beszerzett iratanyagok alapján mulasztások történtek.

Gyilkosság történhetett?

Zsolt, halála előtt, rossz társaságba keveredett, és több mindenkivel   konfliktusa volt. Családja szerint elszámolási vita állt a háttérben, amit mindenképpen rendezni akart. A halálba pedig éppen annak a férfinak a háza tetejéről zuhant le, aki, édesanyja szerint, becsapta, hátba szúrta őt.

Furcsálja a nyomzást

„A fiam ruháit nem is küldték el DNS-vizsgálatra, tíz nap után tartottak pótszemlét a helyszínen úgy, hogy a tető nem is volt lezárva, egy lakót nem kérdeztek meg a környéken, hogy hallottak, esetleg láttak-e valamit. A halottvizsgálati papíron szereplő időpontok sem stimmelnek, de tudomásom szerint a közeli kamerafelvételeket sem kérték le valamiért” –mondta a gyászoló anya a Blikknek.

Szemtanúkat keres

Erzsébet most szemtanúkat keres, abban a lépcsőházban, ahol a tragédia történt. Sőt a gyászoló család magas pénzjutalmat is felajánlott.

2 millió forintot ajánlott fel

„Ha jelentkezne olyan tanú, akinek a vallomásával előrébb lennénk, akár kétmilliós jutalmat is kifizetnék neki. A gyógyszerekkel teletömött, eszméletlen fiamat alvó helyzetben cipelték ki a tetőre, amit kizárt, hogy nem hallott senki. Két embernek biztosan köze van a halálához, de most felmerült egy harmadik is, aki állítólag a keresésére indult, a zuhanáskor pedig éppen a szemközti dohánybolt lépcsőjén ülve várakozott. Lehet, azért ült le, hogy megnézze a tető szélére hurcolt Zsoltot, hogy miképp fordul le álmában onnan” – taglalta kétségeit Erzsébet.

Harcol az igazságért

A gyászoló édesanya nem nyugszik addig, amíg ki nem derül az igazság. „Nem úszhatják meg büntetlenül a fiam gyilkosai!” – mondta az elkeseredett nő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!