Kabát Peti párja még mindig a mérkőzés hatása alatt van, miután szerelmét Rácz Jenő úgy kiütötte a Sztárboxban, hogy a volt focista elájult. Az utolsó ütés után, Adri azonnal sírva rohant berohant a ringbe

Kiütés a showműsorban

Amint arról mi is beszámoltunk, brutális bunyó lett Rácz Jenő Michellin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűritagja és Kabár Péter válogatott labdarúgó boxmeccséből. Kabát Petit úgy kiütötte Rácz Jenő, hogy orvost kellett hívni a ringbe, percekig ápolták, miközben Peti párja, Róka Adrienne üvöltve zokogott a ringben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy kiütés

Rácz Jenő masszívabb izomzatúnak tűnt, de Kabát Peti gyorsabb volt az első menetben. A második menetben kicsit vesztettek a lendületből. Nyugodt ütésekkel indult, de a 2. menet 39. másodpercében Rácz Jenő kiütötte Kabát Petit.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Peti jobban van

„Peti sokkal jobban van, mint én. Még mindig a tegnapi mérkőzés hatása alatt vagyok, és biztosan kell még pár nap, amíg kiheverem ezt az egészet” – mondta Adri elcsukló hangon story.hu-nak.

Ellenezte az indulását

„Nem akarom sajnáltatni magam, de senkinek nem kívánom azt, amit átéltem. Kezdjük azzal, hogy abszolút nem támogattam Petit abban, hogy elinduljon a Sztárboxon. Világéletemben féltettem a sérülésektől, az egész futballkarrierje alatt rettegtem, hogy mi fog vele történni a pályán, most pedig még inkább izgultam érte!”

Keze-lába remegett

„Igazából már a mérkőzés kezdetekor rosszul voltam. Kezem-lábam remegett, amikor először betalált neki Jenő, alig bírtam odanézni, de ő csak püfölte tovább. Csak azt láttam, hogy összevissza csuklik Peti feje, majd összerogyott, és mozdulatlanul feküdt. Szó szerint az életem pergett le előttem, mert azt hittem, hogy meghalt! Önkívületi állapotba kerültem”.

Dzsudzsákkal nézte a show-t

Adri azt mondta, Peti menedzserével és Dzsudzsák Balázzsal nézte végig a helyszínen szerelme küzdelmét. Amikor Petit Jenő kiütötte, Balázs azonnal orvosért kiáltott. „Imádkoztam, hogy térjen magához, keljen fel, mutasson valami életjelet, de ő eszméletlen volt. Az orvosok fogták a nyelvét, nehogy lenyelje, közben próbálták feléleszteni”.

Mentő vitte kórházba

„Mondtam a többieknek, hogy vigyenek ki a ringből. Egyből bekísértek az öltözőbe, és engem is megvizsgáltak az orvosok, mert nagyon alacsony volt a vérnyomásom. Persze Peti sem úszta meg a helyi kivizsgálással, az adás után mentővel szállították a Fiumei úti baleseti intézetbe, ahol különböző vizsgálatokat végeztek rajta. Kiderült, hogy agyrázkódást kapott, és a lába is megsérült az eséstől” – mondta Adrien.

Agyrázkódást kapott

Kabát Péter szerencsére maradandó sérült nem szenvedett, még aznap éjjel hazaengedték. De a lába még most is fáj.  Adrienne a párját keményen kiütő Rácz Jenőről is elmondta a véleményét.

Ezt gondolja Jenőről

„Gyűlölöm az erőszakot, utálom a bokszot, csupán egyvalami vigasztalt, az, hogy azt hittem egyenlő esélyekkel indulnak a versenyzők. (…) Köztudott, hogy Jenő bokszolt korábban, úgyhogy nem feltétlen tartottam fairnek a mérkőzést. Ráadásul azt sem értem, hogy lehet így hozzáállni a barátjához?” – mondta Adri. Rácz Jenő is elmondta, hogy hogyan élte meg, hogy eszméletlenre verte barátját. Rácz Jenő nyilatkozatát ide kattintva tudod elolvasni.

18 év után tért vissza

18 év szünet után, tért vissza az RTL képernyőjére a Sztárbox. Ahogy az már a nevéből is látszik, ez egy olyan műsor, ahol ismert emberek ütik egymást bokszkesztyűben, fogvédőt viselnek, és mivel nemigen hétköznapi esemény az ilyesmi, a 2004-es és 2005-ös adásnak is nagy sikere volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: részlet a Sztárbox című műsorból