Rendszeresen kihasználta testileg a nevelt kislányát egy férfi. A gyerek többször is megpróbált segítséget kérni az anyjától, de az nem hitt neki, hanem még meg is verte a pokoli helyzetben lévő kislányát. A férfi 11 év letöltendőt, a felesége két év felfüggesztettet kapott.

Két gyermeket neveltek

A nő és a férfi tíz évvel ezelőtt házasodott össze, melyből egy közös gyermekük is született. Együtt nevelték a nő korábbi kapcsolatából 2003 októberében született lányát is.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

11 éves volt a kislány

Az ügyészség azt közölte, hogy a kislány még csak 11 éves volt, amikor a nevelőapja szinte napi rendszerességgel elégítette ki vágyait rajta. Előfordult, hogy a gyerek alvó állapotát használta ki, de 2016-tól már fizikailag bántalmazta is, hogy ki tudja használni a kislányt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elmondta az anyjának

A nevelőapa megparancsolta a kislánynak, hogy senkinek se beszéljen a vele történtekről. A gyerek ennek ellenére is számtalanszor elmondta az anyjának, hogy milyen szörnyűségeket művel vele a férfi.

Megverte a lányát

A nő azonban nem hitt a segítséget kérő lányának, hanem még testi fenyítésben is részesítette. Az anya ezen túlmenően testileg és lelkileg is elhanyagolta a lányát.

Iskolába sem járt a kislány

Nem gondoskodott arról, hogy iskolába járjon, és érdektelenséget mutatott a sorsával, problémáival kapcsolatban. A szülők magatartása következtében a kislány érzelmi, erkölcsi fejlődése sérült.

11 évet kapott

A férfit 11 év fegyházra ítélték, míg a neje két év felfüggesztettet kapott kiskorú veszélyeztetéséért. Az ügyész tudomásul vette a férfi büntetését, de a nőre súlyosabb büntetést kért.  A vádlottak és védőik felmentésért fellebbeztek.

Fellebbezett az ügyészség

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a férfi büntetése kellően szigorú, viszont a nő büntetésének a súlyosítása szükséges.

6 évet kapott

A Szombathelyi Törvényszék hat év fegyházra és hat év közügyektől eltiltásra ítélte a napokban azt a férfit, aki 2012 óta élt élettársi kapcsolatban egy nővel. Ebből a kapcsolatból egy közös fiuk született.

Elköltözött a férfitól

A párja előző kapcsolatából született lánya is velük élt, aki 2021 júniusáig nem tudta, hogy a férfi nem a vér szerinti apja. Miután az élettársi kapcsolat megromlott, az anya elköltözött a férfitól a gyermekekkel, de a szülői felügyeleti jogot továbbra is közösen gyakorolták.

Nevelt lányával volt kapcsolata

A gyerekek pedig minden második hétvégét a férfinál töltötték. A férfi kihasználta ezt és 2021 februárjától júniusáig több alkalommal is undorító dolgokat végzett a tízéves lányával, miután a fia már elaludt.  A kislány júniusban elmondta az édesanyjának a vele történteket, aki feljelentést tett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció