Két gyalogos halt meg kedden délután az országban. Veszprémben a kijelölt gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy középkorú nőt, Borsodnádasdon pedig egy úttest közepén sétáló férfit gázoltak el.

Zebrán gázoltak Veszprémben  

 A rendelkezésre álló adatok alapján december 20-án 17 óra 50 perc körül egy személygépkocsi gyalogost ütött el Veszprémben, a Házgyári úton található kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen elhunyt

A baleset következtében a zebrán átkelő hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A hírek szerint egy 55 éves csetényi nő az áldozat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tragédia Borsodban is

Halálos közúti közlekedési baleset történt szinte ugyanebben az időpontban Borsodnádasdon is. A helyszínelés adatai szerint egy személyautó sofőrje elütött egy helyi férfit, aki az úttest közepén ment.

Hiába próbálták újraéleszteni

Az ütközés következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a szakszerű újra élesztési kísérletek ellenére meghalt.

Kerékpárost gázolt az Intercity

A Pécsről Budapestre elindult Mecsek Intercity Pincehely állomáson a Kossuth Lajos utcai vasúti átjáróban kedden 12 óra 48 perckor elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. 

Működött a sorompó

Az elsődleges vizsgálatok alapján kiderült: a baleset idején a fény- és félsorompó jól működött. Még nem derült ki, hogy a nő miért nem várta meg, amíg elhalad a vonat.

Vasútvillamos és autó ütközött Szegeden

Kedden délelőtt a szegedi villamoshálózaton egy vasútvillamos egy autóval ütközött össze a Kossuth Lajos sugárúton. A baleset miatt Anna-kút és Rókus vasútállomás között pótlóbuszok közlekedtek. A vasútvillamosok Szeged, Rókus vasútállomáson fordultak vissza Hódmezővásárhely felé.

Gázolt a vonat Bicskénél

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy december 12-én este Bicske alsónál egy vonat elütött egy embert. A családtól származó információk szerint az áldozat túlélte a balesetet – írja a 2060blog.hu. A korábban az egyik vonatról leszállított fiatalembert valószínűleg a nyílt pályaszakaszon kaphatta el egy arra haladó vonat, aminek következtében fej- és végtagsérüléseket szenvedett.  

Amputálták a kezét

A kórházban azonnali életmentő koponyaműtéten esett át és sajnos egyik karját vállból amputálni kellett. A továbbiakban családja gondoskodik ellátásáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció