Próbált meglépni, de mindhiába. A budaörsi rendőrök elfogták azt a 24 éves férfit, aki eltiltás hatálya alatt vezetett járművet, menekülése közben szalagkorlátnak ütközött.

Bő gázt adott

A rendőröket látva autója fényszóróját lekapcsolta és bő gázt adott egy férfi 2022. január 8-án éjjel Budaörsön. A gyanús sofőrt a zsaruk követni kezdték és többször jelezték igazoltatási szándékukat, mégsem állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szalagkorlátnak csapódott

A 24 éves férfi menekülése közben szalagkorlátnak ütközött, onnan már nem volt menekvés.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Megbilincselték

A balesetben sérülést nem szenvedett, további szökésének esélyt sem hagyva megbilincselték, majd előállították. Kiderült, nem ok nélkül próbált eltűnni a rendőrök elől, a bíróság május 12-ig eltiltotta a járművezetéstől.

Beismerte

Gyanúsítotti kihallgatásán a fiatal férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, panaszt nem tett, írja a police.hu.

Eljárás indult

Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság.

Ez is érdekelhet:

Bűncselekménynek minősül

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2021. évi C. törvény 2021. május 14-én hatályba lépett módosítása alapján az eltiltás hatálya alatti járművezetés bűncselekménynek minősül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: BPK