Több jármű ütközött össze az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán Érdnél, emiatt több kilométeres a torlódás – közölte az Útinform.

A 18. és 19. kilométer között

 A karambol az autópálya 18-as kilométerénél történt csak egy sávon lehet haladni. A katasztrófavédelem azt közölte, hogy utoléréses balesetet szenvedett három személygépkocsi.

Éjszaka is volt egy baleset a sztrádán

Az út melletti hangfogó falnak ütközött egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 109. kilométer közelében, a töreki pihenőnél. A jármű a leállósávban van, de félig belóg a külső sávba. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járművet. A helyszínen vannak a mentők is.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A másikon is

Összeütközött egy autószállító tréler és egy kamion az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Örkény térségében, a 48. kilométer közelében. Utoléréses baleset történt.

Vasvárnál

Három személyautó érintett abban a balesetben, amely Vasváron történt, az Alkotmány utcában. A műszaki mentési munkálatokat a város önkormányzati tűzoltói végzik a helyszínen. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Aszódon

Letért az útról és árokba hajtott egy személyautó Aszódon, a Falujárók útján. Az aszódi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével felnyitották a jármű egyik ajtaját, így szabadítottak ki egy embert a járműből, majd átadták őt a mentőknek.

Bugyi közelében

Helyszíni fotókkal számolt be a Kékvillogó.hu arról a súlyos balesetről, amelyben egy nyergesvontatónak rohant egy furgon.

Budapesten is

Összeütközött két személyautó szombat reggel Budapest VII. kerületében, a Rottenbiller utca és az István utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik megszüntetik a forgalmi akadályt.

Olaszliszkánál

Összeütközött két személygépkocsi Olaszliszka és Szegilong között. A karambol következtében az egyik gépkocsi az árokba hajtott. A balesethez a tolcsvai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Fotónk illusztrácó.