Puszta kézzel, illetve kalapáccsal és harapófogóval bántalmazta élettársát egy férfi Nyíregyházán, miközben a gyerekei tőle pár méterre, az emeleten aludtak. 2 év után 6 és fél év börtönt kapott.

Egy bírsággal kezdődött

Az elkövető korábban biztonsági őrként dolgozott külföldön, azonban megbüntették. A bírságot a család nem fizette be, ezért a férfi 50 napos elzárást kapott, amit szerinte elkerülhetett volna, ha az élettársa odafigyel a határidőre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hotelben is megtámadta

Mindez külföldön történt. A brutális férfi először akkor támadt az asszonyra, amikor szabadulása után hazatértek és egy budapesti hotelben aludtak meg. Ekkor “csak” simán megütötte.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem küldött pénzt

Azt nehezményezte, hogy nem küldött neki pénzt a mihamarabbi szabadulása érdekében. Azzal is meggyanúsította az asszonyt, hogy hűtlen volt hozzá.

Nyíregyházán éltek

A család 2020. január 25-én érkezett meg nyíregyházi lakásukra. Az esti órákban a vádlott nagyobb mennyiségű pálinkát fogyasztott, majd korábbi sérelmei miatt ismét veszekedni kezdett élettársával.

Brutális módon

A férfi ekkor kalapáccsal, puszta kézzel, majd egy harapófogóval is bántalmazta, sőt több helyen egy késsel megszúrta.

Hamisan

A sértett könyörgött a férfinak, hogy értesítse a mentőket és megígérte, hogy azt fogja mondani nekik, hogy ismeretlen személyek támadtak rá és okozták a sérüléseit. A vádlott hajnalban tett bejelentést a rendőrségre azzal, hogy élettársát ismeretlen személyek megtámadták.

Tartós egészségromlás

A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket, maradandó fogyatékosságot és súlyos egészségromlást szenvedett.

Börtönbe került, mert már volt egy felfüggesztett büntetése

A Debreceni Járásbíróság a vádlottat 2019. április 15-én csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt 2 év – végrehajtásában 5 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte. Tekintettel arra, hogy a vádlott fenti cselekményét a próbaidő alatt követte el, a Nyíregyházi Törvényszék ítéletével elrendelte a 2 év börtönbüntetés végrehajtását is.

Jöhet az újabb

A 6 és fél évről szóló ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosabb, a vádlott és védője enyhébb büntetés kiszabása érdekében jelentett be fellebbezést.