A monori rendőrök visszaadtak egy ellopott autót és a tolvajt is elfogták. Más kérdés, hogy az ügy nem ilyen egyszerű, egy ház eladása álla háttérben.

Eltűnt az autó

Egy vecsési asszony jelentette be, hogy elhunyt édesanyja háza előtt álló autóját valaki ellopta. Egy 700 ezer forintos járműről volt szó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

85 éves ember vitte el

Néhány órával később már megtalálták azt a 85 éves budapesti nyugdíjast, aki gyanújuk szerint elhajtott a kocsival.

Bosszúból

A 85 éves férfi kihallgatásán érdekes magyarázatot adott. A kocsi tulajdonosát régóta ismerte, kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor az asszony által örökölt házat akarta megvenni.

25 millió kevés

Először megállapodtak 25 millió forintban, ám néhány hónappal később az asszony többet akart érte. A férfi átverve érezte magát, meglátása szerint a nő annak ellenére akart belőle nagyobb összeget kicsikarni, hogy a ház nem ér annyit.

Leckéztetés

December 7-én autójával Vecsésen haladt, amikor meglátta az asszony út szélén parkoló kocsiját. Megállt, beült a másikba és egy ismerőse udvarára ment vele. Nem volt egyszerű, mert felváltva vezette a járműveket. Kiszállt, visszament, cserélt, és így tovább.

Odaért

Beletelt némi időbe, míg megérkezett célállomásához, útközben pedig senkinek nem tűnt fel annyira a mutatvány, hogy rendőri intézkedést kértek volna.

Ez bizony lopás

Az autót a rendőrök megtalálták, visszaadták tulajdonosának, a 85 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Címlapképünk a rendőrség felvétele.