400 ezer forintnyi árut nyúlt le az Aldiból egy kiskunhalasi nő. A lopásokból élő, 42 éves asszony, később besurrant egy helyi családhoz is, de egy álmából felébredő kislány alaposan megszivatta. A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kifosztás kísérlete, magánlaksértés és többrendbeli lopás miatt állítja bíróság elé a nőt.

Lopásból élt

A 42 éves nőnek nem volt foglalkozása, munkahelye és rendszeres jövedelme, ezért lopásokból élt. Tavaly év elején rendszeresen nyúlt le különböző üzletekből márkás italokat.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Az Aldiból lopott

Egy alkalommal pedig a több mint 400 ezer forint értékben alkohollal, húsáruval és csokoládéval megpakolt bevásárlókocsival sétált ki a fotocellás bejárati ajtón keresztül, amikor vevő érkezése miatt kinyílt az ajtó.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Éjjel is lopott

A nő éjjelente sem pihent: környékbeli tanyákat fosztogatott, később pedig elpasszolta az ellopott kakasokat. Egy tavaly szeptemberi éjjel besurrant egy alvó családhoz, de nagyon rosszul választott.

Felébredt a gyerek

Az alvó kislány ugyanis felébredt a zajra, amikor a szobájában kutakodott. A gyerek nemcsak felébredt, és kérdőre vonta, de vissza is vette a meglepett tolvajtól az asztaláról lenyúlt pénzét.

Fegyházat kértek rá

A hangoskodásra felébredt a másik szobában alvó szülő is, és a gyerekkel együtt kizavarták a hívatlan éjjeli látogatót. Az ügyész elmondta hogy a 42 éves nő beismerte az áruházi lopást, és a kifosztást is. Az ügyészség három év fegyházbüntetést kért az összesen kilenc bűncselekménnyel vádolt nőre.

A Lidl-ből loptak

A napokban írtunk arról, hogy a gyermekeiket is bevetette a tolvajbanda, akik százezer forintnyi áruval slisszolt ki a solti Lidl-ből. A Lidl videóján látszik, hogy a banda jól szervezett, pontosan tudták mit akarnak, csak hülyék voltak, nem gondoltak bele, hogy a Lidl minden négyzetméterét kamerákkal figyelik, úgyhogy most sok év börtönre számíthatnak. A balhéről készült videót a cikkünk alján éred el.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Aldi – Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt