A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat! A felelőtlen járművezetők nem csak saját, de mások életét, testi épségét is veszélyeztetik.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. július 9-én, a délelőtti órákban egy sofőrrel szemben intézkedtek a 84-es számú főúton, Jánosháza térségében, aki autójával 90 km/h helyett 223 km/h sebességgel közlekedett.

A közlekedésrendészeti járőrök a járművezetőt megállították és vele szemben a gyorshajtás miatt háromszázezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki és nyolc büntetőpontot adtak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat! Ne feledjék, hogy a szabályok figyelmen kívül hagyása pillanatok alatt balesethez vezethet!