Egy teherautó és egy személyautó ütközött Budapest XIV. kerületében, az M3-as autópálya kivezető szakaszán. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon torlodás volt.

Nagy volt a csattanás

Baleset történt az M3-as kivezető szakaszán. Egy kamion ütközött össze egy jóval kisebb személyautóval. Úgy tudjuk, hogy személyi sérülés nem történt, bár mentők is érkeztek a helyszínre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az autó

Kékvillogó.hu/G.K.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hárman ültek a Fordban

Két férfi és egy nő ült a Fordban, a belső sávból a középsőbe sorolt és összeakadt a tankerrel. Megpördült és a forgalommal szemben állt meg, a szalagkorlátnak nem ütközött neki.

Nagy Lajos király úti felüljárónál történt

A katasztrófavédelmi mobil labor is kijött a tanker miatt, de nem szivárgott belőle semmi. Mindenesetre este 10 körül még csak egy sávon lehetett közlekedni.

19 óra előtt nem sokkal

Két személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 10-es kilométerénél, Nagytétény közelében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon.

Még egy ütközés a közelben

Két személyautó ütközött Szigetszentmiklóson, a Petőfi Sándor utcában. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Délután sok volt a baleset

Két személyautó karambolozott Budapest XXI. kerületében, az Erdősor utca és Kölcsey utca kereszteződésében. Az érintett kereszteződést lezárták.

Eközben a rendőröknek más dolguk is volt Budapesten

Rendőrök avatkoztak be a Margit hídnál, egész nap tüntettek a kata-törvény módosítása ellen a fővárosban.

Hármas karambol Újpesten

Három személyautó karambolozott Budapest IV. kerületében, az Árpád úton 6 óra körül. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett úton forgalmi akadályra kell számítani.

Címlapfotó: Kékvillogó.hu/G.K.