Megvárta, hogy újdonsült ismerőse elaludjon, majd 710 ezer forint készpénzt vett el tőle. A debreceni nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Előző nap ismerte meg a nőt

Egy 67 éves férfi tett feljelentést a rendőrségen 2022. január 19-én arról, hogy elloptak tőle 710 ezer forintot. A sértett elmondta, hogy előző nap megismerkedett egy nővel, akit takarítónőként szeretett volna alkalmazni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A férfi elaludt

Körbejárták a házat, leültek beszélgetni, majd a férfi elaludt. Nem sokkal később felkelt, azonban már újdonsült ismerősét nem találta az ingatlanban, viszont a nadrágjában lévő 210 ezer forint, valamint a konyhaszekrényébe rejtett 500 ezer forint készpénz eltűnt, írja a police.hu.

Megtalálták a nőt

A nyomozók azonnal az ismeretlen nő keresésébe kezdtek. Hamar a látókörükbe került egy bocskaikerti lakos, akire illett a sértett által adott személyleírás.

Előállították

A nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ez is érdekelhet:

Az ügyészségen folytatódik

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu