Két hónappal ezelőtt tűnt el nyomtalanul egy férfi Komárom-Esztergom megyében. Török Zoltán azóta is kétségbeesetten keresi az édesanyja, eltűnése mögött pedig egy tragikus, múltbéli eseményt sejt, amit a fiatalember máig nem tudott feldolgozni.

Szörnyű tragédia

Az eset részleteiről a Blikk számolt be, mint írják a 28 éves Zoltán még gyerekkorában szemtanúja volt az édesapja szörnyű halálának, ez az esemény pedig az egész életét beárnyékolta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Az édesapja halálra égett

Az édesanya a lapnak mesélte el a sok évvel ezelőtti tragédia fájó részleteit, mint mondta a párja éppen a garázsban dolgozott, ő pedig a konyhaablakon kinézve látta, hogy füst áramlik ki a helyiségből. Az asszony azonnal odasietett, de amikor kinyitotta az ajtót, belobbant az egész.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A gyerekek mindent láttak

” A garázs közepén hatalmas tűz keletkezett, a férjem pedig a belső sarokban imádkozott, ordított az életéért. Az egész épület lángolt. Nagyon sokáig magamat okoltam azért, hogy nem mentem be érte, de már nem tudtam volna segíteni rajta. Még így is megégtem, hat hétig mesterséges kómában tartottak, három életmentő műtéten és négy plasztikai beavatkozáson estem át. A tűzoltók éppen a gyerekeink orra elé dobták le az édesapjuk összeégett holttestét, ami kiheverhetetlen traumát okozott nekik. Zolit pedig különösen megviselte. A férjem után most a fiamat is elveszítettem” – mondta megtörten a lapnak az édesanya, Mezősi Andrea.

Sose tudta feldolgozni

Andrea a Blikknek arról is beszélt, hogy Zoltán sosem tudta feldolgozni, hogy gyerekként végig nézte, amint meghalt az édesapja. A férfi az elmúlt években Tatán dolgozott az építőiparban. Kezdetben a barátnőjével lakott, azonban a szakítás óta a főnöke biztosított neki szállást, a munkájáért cserébe.

Szoros kapcsolat

Az édesanyjával nagyon szoros volt a kapcsolata, gyakorlatilag minden másnap beszéltek telefonon, találkozni pedig augusztusban találkoztak utoljára.

Az utolsó hívás

„Az utolsó hívásnál úgy köszönt el, hogy másnap is keres majd, és azt is mondta, hogy szeret. Néhány napig mégsem jelentkezett, de én azt hittem, csak elfoglalt. Végül felhívtam a főnökét, aki közölte, hogy már nincs nála. Sajnos, akkoriban tönkrement a telefonja, az egyik kollégája készülékéről tudtuk tartani a kapcsolatot – magyarázta a lapnak a megtört édesanya.

Elzárásra ítélték

Az anya megtudta, hogy a fiát korábban megbírságolták, mert nem viselt szájmaszkot, az összeget azonban nem tudta megfizetni, ezért 10 nap elzárásra ítélték. A BV-től Andrea megtudta, hogy a fiát szeptember 4-én engedték ki, azóta viszont semmit sem tudni róla. Andrea a rendőrséghez is elment, végül elrendelték Zoltán körözését, ám hír azóta sem érkezett róla.

Az anya a legrosszabbra gondolt

„Ha minden rendben lenne vele, már rég jelentkezett volna. Nagyon jól tudja, hogy remegek a gyerekeimért. Még Tatára sem ment vissza a munkaadójához. Sajnos, már a legrosszabbra is gondoltam, de nagyon remélem, hogy élve előkerül. A mai napig mélyen érinti, hogy annak idején pont a születésnapján veszítette el az édesapját” – mondta a lapnak az aggódó édesanya. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Török Zoltán – Forrás: police.hu