A Ripost a napokban számolt be arról a döbbenetes esetről, melynek során Szigetszentmiklóson, az esti órákban megpróbáltak egy autóból kivenni egy egyéves gyermeket, úgy, hogy az anyag is a kocsiban ült.

Az ablakon keresztül nyúlt be

Az ügy kapcsán most a lap újabb részletekről számolt be, mint írják kiderült, hogy miért nyúlt az egyéves kisgyerekért az autóba a férfi, ugyanis megkeresésükre reagált a szigetszentmiklósi rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Zavartnak tűnő férfi

Az egész történet egyébként rendkívül szürreális, az eset még június 29-én történt, az esti órákban. Amíg a gyerek apja egy kocsi hibakódját akarta kiolvasni, addig felesége és a kisfiuk az autójukban maradtak. Ekkor jelent meg mellettük egy zavartnak tűnő férfi.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az anya halálra rémült

Az anya azt mondja, hogy a férfi benyúlt az ablakon keresztül és ki akarta rángatni a gyermeket, a halálra rémült nő azonban magához szorította a kisfiát.

Az anya ezt írta a közösségi oldalon:

Fotó: Facebook

Ezt mondja a rendőrség

A Ripost megkeresésére a rendőrség az alábbi választ adta az ügy kapcsán: „Tájékoztatom, hogy a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyi szabadság megsértése bűntette kísérletének gyanúja miatt van folyamatban büntetőeljárás.”

Ez is érdekelhet:

Nem akarta elrabolni a gyermeket

A lap egyébként más forrásból úgy értesült, hogy bár a férfi valóban benyúlt az ablakon, de nem akarta kivenni a kicsit. Amikor az apa a felesége kiabálására odaszaladt, a férfi megijedt és beszaladt egy házba, írják.

Egy beteg férfiről van szó

A lap úgy tudja, hogy egy 25 éves férfiről van szó, aki súlyosan értelmi fogyatékos, egy kisgyermek értelmi szintjén van, s nagy valószínűséggel csak játszani akart a picivel. Már az eset előtt is folyamatban volt, hogy egy bentlakásos intézményben helyezik el őt, ahol megfelelően gondoskodnak majd róla. Így a szigetszentmiklósiaknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy gyerekrabló jár közöttük. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels