A rendőrök azonosították azt a két támadót, akik a körömi kompnál bántalmaztak egy 15 éves fiút és elvették telefonját.

19 éves férfi rabolt

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 19 éves körömi férfival szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

10 éves fiú volt a társa

A gyanúsított – 10 éves társával együtt – 2021. november 10-én 14 óra körül a körömi kompnál kergetni kezdett egy sajóhídvégi fiatalt. A futva menekülő sértettet a 10 éves fiú elgáncsolta, majd 19 éves társa egy karóval megfenyegette és pulóvere, majd mobiltelefonja átadására szólította fel.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elvették a mobilját

Ruháját a megfélemlített fiatal átadta, azonban mivel mobilját nem akarta, így a 19 éves támadó bántalmazta, majd elvette a készüléket. A sértettnek ezt követően sikerült elmenekülnie, írja a police.hu.

Elfogták a támadókat

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a nyomozók azonosították a támadókat és a 19 éves rablót gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Tőle a rendőrök lefoglalták az erőszakkal megszerzett mobiltelefont is.

Őrizetbe vétel

A Miskolci Rendőrkapitányság kezdeményezi az őrizetben lévő 19 éves gyanúsított letartóztatását.

12 éves lány egy biztonsági őrt harapott meg

Itt a Kékvillogó oldalán is megírtuk, hogy egy 12 éves lány és két 15 éves társa lopni akartak egy üzletből, ám amikor a biztonsági emberek lefülelték őket, akkor a menekülés érdekében a 12 éves lány vállon harapta a biztonsági őrt.

Kapcsolódó:

Lopni akartak

Az esetről az ügyészég oldalán lehet részletesen olvasni, ugyanis most vádemelés történt az ügyben. Mint írják: a fiatalkorú lány két társával együtt lopni ment egy 11. kerületi plázába. A lopás azonban rablási kísérletbe fordult át, amikor a 12 éves lány a ruhadarabok megtartása és a menekülés érdekében beleharapott a biztonsági őr vállába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció