A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy 37 éves férfivel szemben, aki kifosztott egy idős hölgyet a városban.

Ellopta a táskáját

A megalapozott gyanú szerint a helybéli elkövető 2021. szeptember 16-án délelőtt egy kerékpárját toló idős hölgy figyelmét elterelte és áldozat idős korát kihasználva a bicikli kosarából kilopta a táskáját majd a zsákmánnyal a helyszínről elmenekült. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Hamar elfogták az elkövetőt

A bejelentést követően az egyenruhások a sértettel együttműködve, mintegy 30 percen belül azonosították az elkövetőt a városban, akit előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Volt más is rovásán

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy L. T. Norbert 2021. szeptember elején csaknem ötszázezer forint értékben horgászfelszerelést is lopott egy parkoló autóból.

Őrizetbe vették

Az férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását az ügyészségen. Kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie. A nyomozók az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére, írja a police.hu.

Pár napja egy 78 éves nénit támadtak meg Kecskeméten

Amint azt a Kékvillogó is megírta fényes nappal, Kecskemét egyik utcáján érte a támadás az idős nőt, akinek kitépte kezéből a táskáját egy fiatal férfi. A megyeszékhely rendőrei egy napon belül elfogták a helybélit.

Hazafelé tartott

Adományozni volt egy 78 éves asszony az egyik egyházközösségben 2021. november 3-án délután, majd amikor végzett a diakóniában, elindult hazafelé gyalogosan. Sétálás közben odalépett mögé egy fiatal és megkérdezte, hogy merre találja a kórházat. Az asszony kedvesen útbaigazította, majd tovább folytatta útját.

Megragadta a karját

Egy pillanattal később a férfi megragadta az idős nő táskáját és cibálni kezdte. A támadónak néhány erős rántás után sikerült kitépni az asszony kezéből a tulajdonát, majd kereket oldott.

Eltört a karja

A bántalmazás során az idős áldozat karcsonttörést szenvedett, és több helyen zúzódtak a testrészei. A táskában mindösszesen személyes okmányok, egy nyomógombos telefon és 1000 forint volt, írta meg a police.hu.

Egy 22 éves fiatal volt

A csapatmunka eredményeként egy nap alatt beazonosították a rablót. A 22 éves helyi férfit tegnap délután elfogták és őrizetbe vették a rendőrök.

Beismerte

A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett, valamint elmondta, hogy 10 percig figyelte és követte áldozatát, mielőtt lecsapott volna rá.

Megtalálták az elrabolt dolgokat

A lakásán végzett kutatás során a nyomozók az elrabolt dolgok egy részét lefoglalták. A férfinek rablás és súlyos testi sértés miatt kell felelnie. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu