Ellopta egy idős férfi autóját egy négy fős baráti társaság Dombóváron. A 15 éves sofőr, aki még nem is vezethetett volna, gyorsan ment, így hamarosan balesetet szenvedtek: patakba csúsztak a kocsival. A hátul ülők súlyosan megsérültek, egyiküket meg kellett műteni.  Az autó tulajdonosa azt mondta, sosem gondolta volna, hogy a fiú ellopja autóját, mindig csak segített neki, unokájaként tekintett rá. 

Lenyúlták az autót

Eltolta, ezután indította be egy idős férfi autóját egy négy fős baráti társaság Dombóváron. A 15 éves sofőr, aki még nem is vezethetett volna, gyorsan ment, így hamarosan balesetet szenvedtek: patakba csúsztak a kocsival. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két súlyos sérült

Az egyik tinit feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók. A hátul ülők súlyosan megsérültek, egyiküket meg kellett műteni.  Az autó tulajdonosa azt mondta, sosem gondolta volna, hogy a fiú ellopja autóját, mindig csak segített neki, unokájaként tekintett rá. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Nem gondoltam volna”

„Nem gondoltam volna, hogy ezt csinálja. Nem egyszer jött hozzám fel szinte könyörögve, hogy papa – mert úgy hívott, papa –, hogy engedjem meg, hogy itt aludjon néhány napot. – mondta a Tényeknek a férfi, akitől a fiú a kocsit lopta.

Elhanyagolt tini

A férfi szerint a családja elhanyagolta a tinit, ő többször segített neki, befogadta. A barátok videóztak is a kocsiban, a felvételt ismerőseiknek is elküldték. A kamasz ellen több eljárás is indult.

Gyerekkel együtt lopta el az autót

A Kékvillogó.hu írt arról korábban, hogy az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a jogosítvánnyal sem rendelkező férfit, aki a gyanú szerint ittasan, egy engedély nélkül elvitt autóval szenvedett balesetet úgy, hogy a kocsiban benne ült az autó tulajdonosának 5 éves gyermeke is.

Bennfelejtett slusszkulcs

Az elkövető 2021. május 1-jén 18 óra körül Farkaslyukon, a Jázmin utcában parkoló egyik autóba beült, és a benne felejtett slusszkulccsal beindította, majd elhajtott a helyszínről. 

Az árokba hagyta az autót

A járműben a tulajdonos 5 éves gyermeke is benne ült. A tolvaj pár száz méter haladás után egy árokba hajtott, és a kocsit – a könnyű sérülést szenvedett gyerekkel együtt segítségnyújtás nélkül – hátrahagyta.

Előállították a rendőrök

A járőrök adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, akit az otthonából – három órán belül – állítottak elő a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Eljárás indult a férfi ellen

Az Ózdi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 23 éves farkaslyuki férfival szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció