A BudapestKörnyéke számolt be róla, hogy több autó ütközött össze szerda délután a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton. A balesetben többen megsérültek, az egyiket a tűzoltók emelték ki a roncsból. A környéken sokáig nagy volt a dugó.

Baleset a Ferihegyi úton

Mint írták három személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Budapesten, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton szerda délután, a balesetben többen megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két autó előzgette egymást

A BudaPestkörnyeke.hu hírportál helyszíni tudósítója szerint a Wizzair egyik kisbusza is megsérült a balesetben. A karambol azért történt, mert a képen látható Suzuki Swift és az Opel Zafira shuttle busz előzgette egymást a Ferihegyi gyorsforgalmi úton befelé.

Durván összetörtek az autók

Koccant, majd megcsúszott

A C és D porta közötti útszakaszon azonban a Suzukis a mikrobusz bal hátsó részének koccant, amitől megcsúszott, átsodródott a szembejövő oldalra és nekiütközött egy ponyvás kisteherautónak.

Belecsapódott a Mercedesbe

Ezután csapódott a mögötte haladó Mercedesnek, ettől megpördült és a belső sávban érkező piros Ford Focus az oldalába rohant.

Ennyi maradt a Suzukiból

Roncsba szorult a Suzukis

A Suzuki sofőrje a roncsba szorult, őt a fővárosi hivatásos és a repülőtéri tűzoltók vágták ki. A Mercedes vezetője könnyebben sérült, a másik két sofőrnek nem lett baja.

Tűzoltók vonultak a helyszínre

A balesethez a fővárosi és a reptéri hivatásos tűzoltók vonultak, akik a súlyosan összeroncsolódott autóból egy embert kiemeltek. A műszaki mentés idejére három sávot lezártak.

Itt egy videó a mentésről

Mentőhelikopter is érkezett

Mint azt a BPK is megírta a kiszabadított sérültért mentőhelikopter szállt le az útra, amit addig teljesen lezártak, végül rohamkocsi vitte el a helyszínről a sofőrt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Fővárosi Katasztrófavédelem Belső képek: Helyszíni felvételek – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián