Amikor meglátták a nyomozók a gyilkosság helyszínét, azt hitték egy állat marcangolta ennyire szét a kisbabát az indiai Bhopal városban. Minden bizonnyal az volt a bűne, hogy lány lett. Indiában 63 millióval több nőnek kellene élnie, de sok szülő amikor megtudja a kisbaba nemét abortálja, vagy a születése után “megszabadul” tőle. Ezt a cikkünket 18 éven aluliak számára nem ajánljuk!

Takaróba csavarva találták meg

A napokban egy templom mellett egy takaróba csavarva találtak holtan egy alig kétnapos újszületett az indiai Bhopal városában, egy hindu templom közvetlen szomszédságában.

Azt hitték állat marcangolta szét

A gyereknek olyan durva sérülései voltak, hogy először azt hitték, valamilyen állat marcangolt aszét. A boncolásnál derült ki, hogy a sérüléseket szúrt sebek okozták.

Rejtélyes körülmények

A rendőrség most a környék biztonsági kameráinak felvételét elemzi, ráadásul csak a múlt héten ezen kívül még kettő, szintén rejtélyes körülmények között elhunyt újszülöttet találtak Indiában – írja a Borsonline.hu.

Kétnapos lehetett

A szörnyű gyilkosságról egyelőre annyit tudni, hogy az újszülött nem kórházban, hanem otthon született, és kétnapos lehetett, amikor száz szúrás érte, így semmi esélye nem volt a túlélésre. 

Nem stimmel valami

Indiában a 2011-es indiai népszámlálás során furcsa dolog derült ki: 1000 kisfiú születésére mindössze 914 kislány jutott.

Több a fiú

Jelenleg a fiú-lány születések aránya 1,11, míg például az Egyesült Államokban vagy Angliában ez a szám 1,05. Vagyis átlagban Indiában 111 fiúra születik 100 lány, miközben ennek a számnak valahol 103 és 107 között kell lennie. 

Eltüntetik a lányokat

Ha ez a szám magasabb, az azt jelenti, hogy az adott országban illegálisan, erőszakkal abortálják és gyilkolják meg az újszülött kislányokat. Így fordulhatott elő az a szörnyűség is, hogy 132 indiai faluban három hónap alatt hivatalosan egyetlen lánygyermek sem született.

Sok millióval több nő élhetne

Az indiai kormány 63 millióra teszi azt a számot, amennyivel természetes körülmények között több nőnek kellene élnie az országban.

Kiemelt kép: illusztráció