A zebrán gázolt egy fiatal lányt Zuglóban, szeptember 12-én Várnai László önkormányzati képviselő, tudta meg a Blikk. A baleset az Erzsébet királyné útra és az Öv utca találkozásánál történt.

Kórházba vitték

A lap azt írja, hogy a gyereket a mentők kórházba szállították, úgy tudják, hogy a gyalogosoknak mutatott zöldet a lámba, amikor a baleset törtét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Várnai László nem beszél

A portál az esettel kapcsolatosan megkereste a CivilZugló önkormányzati képviselőjét, aki röviden így fogalmazott: ez magánügy, ezt követően pedig bontotta a vonalat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt mondja a rendőrség

A Blikk érdeklődésére a Budapest Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy az említett időpontban és helyen egy gépkocsi elütött egy gyalogosan közlekedő 16 éves gyereket a kijelölt gyalogosátkelőhelyen. A baleset során személyi sérülés történt, a gyereket a mentők kórházba szállították. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt büntetőeljárás keretein belül vizsgálja a baleset körülményeit.

Kevés infó

Az mindenképpen érdekes, hogy a balesetről nem találunk információt a rendőrség honlapján.

L.L. Junior kisfiát is Zuglóban gázolták el

Mint ismert, és ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt 2019. augusztus 31-én egy zuglói gyalogátkelőhelynél elgázolta az úttestre kiszaladó Dávidkát egy szabályosan közlekedő autós. A kisfiú életéért órákon át harcoltak a mentősök, ám végül nem sikerült megmenteni.

Az anya végignézte kisfia halálát

A balesetet a szemtanúkon túl végignézte Dávidka bátyja, Lacika is, akit szerencsére hamar elvittek a helyszínről, az anya azonban végignézte gyermeke haláltusáját. L.L. Junior korábbi párja a baleset után azt mondta, kisfia kirántotta a kezét a kezéből és úgy szaladt át az úton.

Ezt mondta a rendőrség

„Egy autó még 2019. augusztus 31-én 18 órakor Budapest 14. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél elütött egy gyermeket. A 3 éves kisfiú az édesanyjával és annak barátaival sétált, amikor a tilos jelzés ellenére átszaladt a zebrán. Az autó ekkor ütötte el. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt” – írta korábban a police.hu.

Rekonstruálták a balesetet

Több helyszíni szemlét is tartottak az ügyben, az eljárás során többször rekonstruálták a balesetet. Az első szemle alatt Csilla és a barátnője vallomása, aki szintén ott volt a tragédia bekövetkeztekor, nem egyezett a szemtanúkéval. Például abban sem volt  egyetértés, hogy Csilla fogta-e, vagy sem a kisfiú kezét.

Csilla nehezen viselte a nyomozást

Az asszony minden alkalommal nehezen viselte, hogy újra át kell élnie élete legszörnyűbb napját. A gyász feldolgozásában nem segített, hogy többször vissza kellett mennie a baleset helyszínére.

Magát okolja

A tragédia után Csilla azt mondta, nem hibáztat senkit és semmit, csak magát okolja a balesetért. Ennek ellenére gyermeke, Lacika miatt talpra kellett állnia, ahogy azt is meg kellett tanulnia, hogyan éljen együtt Dávidka elvesztésével. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels