BudapestKörnyéke is beszámolt a Ferencvárosi futballszurkolók egy csoportja éjjel leszaggatta a ferencvárosi városháza épületére kifüggesztett szivárványos zászlót.

A Police értesülései szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság 9. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást 2020. augusztus 15-én. A

A rendelkezésre álló adatok szerint egy csoport tagjai augusztus 14-én éjjel a Ferencvárosi Önkormányzat épületére kihelyezett zászlót letépték, majd azt magukkal vitték és elégették.  

A legfrissebb hírekért kattints ide!

A ferencvárosi nyomozók az adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján megkezdték az elkövetők felkutatását és a három férfi közül azonosították az egyik feltételezett elkövetőt.

A 30 éves K. Zsoltot a rendőrök 15 óra 55 perckor elfogták, a férfit a kerületi rendőrkapitányságon garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatják ki.  

A rendőrök K. Zsolt ismeretlen társait jelenleg is keresik.  

Frissítés

Nem sokkal ezelőtt a 9. kerületi polgármester, Baranyi Krisztina oldalán megjelent egy fotó, melyből kiderült, hogy a megrongált zászlót pótolták:

Van másik.Posted by Ferencváros on Saturday, August 15, 2020

Kiemelt kép: Karácsony Gergely – Facebook