A kerítések célja többek között a magántulajdon és a magánélet védelme, így amikor családi házad körbehatárolására keresel megoldást, nem csupán az esztétikumot, a dizájnt, hanem ezeket kell szem előtt tartani.

Egy jól megválasztott kerítés nemcsak szép, de illik az épület stílusához, és kevés karbantartást igényel, és ha szükséges, teljesen kizárja a külvilágot. Tökéletes választás az alumínium zárt kerítés elem a Kerítés Profil csapatától, ugyanis minden követelménynek maximálisan megfelel.

Variációk kerítésre

Forgalmas utcákban, illetve például, ha buszmegálló van a házad előtt, vagy túlzottan kíváncsiak a szomszédok, és nem szeretnéd, hogy a magánéleted nyitott könyv legyen, érdemes lehet zárt kerítést választani. Milyen lehetőségeid vannak?

Ha jót akarsz magadnak, a szóba jöhető kerítésanyagok tartósságát, karbantartási igényét is vedd számításba: hosszú távon rengeteg munkát, időt és költséget megspórolhatsz, ha gondozásmentes alapanyagot választasz.

Sokan választják kerítésekhez természetes szépsége miatt a fát, azonban nem számolnak azzal, hogy az ebből készült kerítések rendszeres utógondozást igényelnek annak érdekében, hogy megőrizzék épségüket és szépségüket.

Amennyiben karbantartást nem igénylő megoldást keresel, a kő és az alumínium lehet jó választás. Előbbi anyagot rendszerint csak a kerítéslábazathoz használjuk, utóbbi azonban tökéletes lehet azoknak, akik a minőséget, a szépséget és a tartósságot keresik, hiszen ezek mellett az alumínium ellenáll az időjárás viszontagságainak, a kártevőknek.

Biztosítsd a zavartalan magánéletet!

Gyakran használod a kertet, szívesen napozol, teszel-veszel, fürdesz a medencében, de zavar, hogy az utcáról és a szomszédból mindenki lát? Szeretnéd megőrizni a magánszférád, vagy egyszerűen csak meghittebb környezetet teremtenél? Válassz olyan kerítést, amely kellően zárt ahhoz, hogy ne engedjen belátást!

Az alumínium kerítésrendszerek lehetőséget biztosítanak, hogy zárt típusú kerítést válassz, ha arra van szükséged. A standard típus lécei szabadon, a kívánt távolságban és irányban rakhatók, azonban maximális nyugalmat és zavartalanságot csak az egymásba illesztett lécekkel kialakított zárt típusú alumíniumkerítésekkel biztosíthatsz.

Ahogy a házad, úgy a kerítésed is legyen egyedi

Számtalan előnyük mellett az alumínium kerítésrendszerek nagymértékű szabadságot garantálnak, minden esetben az adottságoknak, igényeknek megfelelő hosszúságú profilokat vásárolhatod meg.

Készítheted a kerítést lábazattal vagy anélkül, alacsonyabb vagy magasabb változatban, rakhatod a léceket vízszintesen vagy függőlegesen, az igényeid szerinti távolságban. De ha szeretnéd, választhatod a zárt típusú kerítést is.

A rendszernek része valamennyi elem, kiegészítő, amelyekre a rögzítéshez, lezáráshoz, merevítéshez szükség van, illetve a láthatatlan csavaroknak, amelyek a profilok esztétikus és egyszerű rögzítését lehetővé teszik.

Válaszd az impozáns zárt alumíniumkerítést a privát szférád védelmére!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: keritesprofil.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.