A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség zaklatás bűntette és kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a Mátészalkai Járásbíróságon egy volt rendőr ellen.

Rendszeresen bántalmazta a feleségét

A vádirat lényege szerint 2020 márciusáig – az italozó életmódot folytató – férfi rendszeresen szidalmazta feleségét, megalázó megjegyzésekkel illette, megfélemlítésül folyamatosan éreztette testi erőfölényét, bántalmazta. Olyan is előfordult, hogy egy pénzügyi vita során a falnak szorította és megragadta a nyakát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Erőszakosan viselkedett

2020. március 30-án a vádlott erőszakosan ki akarta venni – az általa korábban már megrongált – telefont felesége kezéből, majd az udvaron őt üldözve megpróbálta tőle megszerezni a közös bankszámlához tartozó bankkártyát is, a munkavégzés céljából magánál tartott munkahelyi laptopját pedig eldobta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A nő ezután elköltözött

A nő ezután a fiához költözött, de a férje ezután is fenyegette, közölte, hogy rájuk gyújtja a házat és a feleségét a hajánál fogva húzza haza. EZ IS ÉRDEKELHET: Füstgránát indult be az Országgyűlés Irodaházában, nem tudni, hogyan került oda – Most rongálás miatt folyik a nyomozás

Fotó a helyszínről:

Fotó: Ügyészség

Ezt tette az erőszakos férfi

2020 júliusában a vádlott – annak ellenére, hogy felszólították, hogy az ingatlantól tartsa távol magát – személygépkocsival megjelent a fia családi házánál és a lakattal lezárt lemezkaput a gépkocsival betörte, majd behajtott az udvarra és a járműből kiszállva a felesége ajtaján kezdett dörömbölni.

A lakattal lezárt lemezkaput a gépkocsival betörte

Fotó: Ügyészség

Fenyegetőzött

A cselekmény után a vádlott ismételten felhívta a sértettet telefonon és azzal fenyegette meg, hogy másnap baltával és tehergépkocsival fog visszamenni. FRISS! Kristályt terítettek Csongrádban – Egy egész díler bandára csapott le a rendőrség – Videón a razzia

Letartóztatták

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség a feljelentés után gyanúsítottként hallgatta ki az elkövetőt és elrendelte őrizetét. A rendőr – az ügyészség indítványa alapján – letartóztatásba került, később bűnügyi felügyelet hatálya alatt állt, jelenleg szabadlábon védekezik.

A rendőrség elbocsátotta

A vádlott hivatásos szolgálati jogviszonyát a rendőrség méltatlanság miatt időközben megszüntette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels