Két napon át követi a bírónő VV Fanni utolsó útját, melyet autókonvojjal jár végig. A gyilkossággal vádolt férfi, B. László autójából kinyert GPS-adatok alapján mennek a feltételezett helyszínekre.

Rejtélyes ügy

Mivel nincs holttest, így a gyilkosság is nehezen bizonyítható. Egy rejtélyes ügy nem hétköznapi megoldásokat kíván, ezért VV Fanni ügyében a bíróság kimegy a tárgyalóteremből és végigjárja VV Fanni feltételezett utolsó útját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kihelyezett tárgyalás a Duna parton

A júniusi tárgyalás után helyszíni tárgyalás következhet. A Bors információi szerint egy kihelyezett tárgyalást tartanának annál a dunai stégnél, ahol a nyomozók és az FBI emberei szerint is a legvalószínűbb, hogy a gyilkos megszabadult VV Fanni holttestétől.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ritka dolog

A friss hírek szerint az ügy bírója, dr. Farkas Gabriella, úgy döntött, hogy személyesen ered majd a feltételezhetően halott lány nyomába. „Ez ritka dolog, de annyira speciális az ügy, hogy indokolt a nem mindennapi megoldás” – mondta Lichy József, VV Fanni családjának jogi képviselője.

A védő is elégedett

A vádlott unokaöccse, korábbi védője, Brodmann Péter is elégedett azzal, hogy bejárják a helyszínt. „Gyakorlatilag ezt mi indítványoztuk még novemberben. Korábban szerettük volna, amikor még nincs ennyi lomb a fákon, mert így nyáron egészen más lesz a látkép, mint a feltételezett elkövetés időpontjában, de így is jó” – mondta a korábbi védő.

Végigjárják a gyilkos útját

A tervek szerint a bíróság végigjárja a feltételezett gyilkos útját. Fanni lakásától indulnak, természetesen a vád és a védelem is jelen lesz, majd Budapestet elhagyva, a pontos GPS-adatokat követve elmennek Siófokra. A Balatonnál megállt B. László, majd tovább követik az útját Dunaújvárosba, és onnan Szalkszentmártonba mennek a stéghez.

Saját bőrén

Ez legalább két napos út lesz, és nagyon fontos eleme a tárgyalássorozatnak. A törvényszék ugyanis minden lehetőséget megragad, hogy közelebb kerüljön a lehetséges megoldáshoz. A bírónő a saját bőrén akarja érezni, a szemével látni, honnan hova ment a gyanúsított, és majd ennek fényében tesz ténymegállapítást.

Közeledik az igazság órája

A személyes impulzus az ügyvéd szerint sokat nyom majd a latba amellett, ha összeállt a bizonyítási rendszer is. Csak így lehetséges, hogy holttest hiányában, gyilkossági ügyben ítéletet hozzanak. VV Fanni családjának ügyvédje szerint közeledik az igazság órája. Szerinte az ősz folyamán ítéletet fognak hirdetni.

Életfogytiglan

Lichy József szerint kétféle ítélet születhet. „Vagy ártatlan, amit elképzelni sem tudok a rendelkezésre álló közvetett bizonyítékok ismeretében, vagy bűnös, amit életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetnek.” – mondta.

Nincs holttest

A gyilkossággal vádolt férfi, B. László korábbi jogi képviselője egészen mást gondol az ügyről. Szerinte mivel nincs holttest és az élet elvételére sincsennek nyomok, ezért a személyi szabadság minősített bűntettében lehet csak elítélni B. Lászlót – tette hozzá az ügyvéd.

VV Fanni meggyilkolása

Az egykori valóságshow-szereplő közel négy évvel ezelőtt tűnt el. A vádirat szerint a 35 éves B. Lászlónak pénzre volt szüksége, ezért 2017. november 20-ára megbeszélt egy találkozót Fannival a celeb lakásán. A bírósági adatok szerint ezt követőn addig verte az otthonában, amíg a vérző VV Fanni magatehetetlen állapotba nem került. A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd a magatehetetlen VV Fannit kézben levitte az autóhoz. B. László a járművel Siófokra utazott, majd a holttesttel másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül egy elhagyott dunai kompkikötőhöz ment, ahol VV Fanni testét a Dunába helyezte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: (VV) Novozánszki Fanni