A balatonfüredi rendőrök elfogták azt a 26 éves halásztelki férfit, akinek az autójából őrlők és több tasak kábítószer is előkerült.

Csodás balatoni éjszaka

A járőrök augusztus 23-án éjszaka Balatonfüreden, a Petőfi Sándor utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak sofőrjét.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Árulkodó vörös szem

A vezető nyugtalanul viselkedett az igazoltatás során, valamint szemei vörös színűek voltak, azonban az alkoholszonda negatív értéket mutatott. Maradt a droggyanú, írja a BalatonKörnyéke.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Átkutatták az autót

A rendőrök átvizsgálták a járművet. Ennek során autó pedálteréből és a sebességváltó előtti boxból egy-egy fém őrlő, valamint a bal első ajtó zsebéből és az utastérből több átlátszó tasakban zöld színű kábítószergyanús anyag került elő.

Nicsak, egy vadásztőr

Ezután az egyenruhások a vezetőülés mellett találtak még egy fekete színű, 15 cm pengehosszúságú vadásztőrt. A halásztelki lakost őrizetbe vették és bevitték a rendrségre.

Gyorsteszt

A fiatalemberrel szemben elvégzett kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott. Tőle a nyomozók a gépkocsiban talált tárgyakat lefoglalták és gyanúsítottként kihallgatták.

Vizsgálat

Kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt vizsgálódnak ellene, valamint a vadásztőr jogszerűtlen tartása miatt szabálysértési feljelentést tettek.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Statisztika

Kiemelt kép: Illusztráció