Felkapaszkodott két férfi az egyik IC ütközőjére. Mire a vonat megállt volna, a egyik ember leesett a vonatról és meghalt. Tegnap Tatabányán egy idős férfi késve akart leszállni a vonatról, amely már elindult az állomásról. A férfi a szerelvény alá esett, amely mindkét lábát levágta.

Felkapaszkodtak a vonatra

Kedd este a Budapestről Kassára tartó Hernád-Zemplén IC (IC 186) utolsó kocsijának hátsó ütközőjére feltehetően Halmaj állomáson felkapaszkodott két ember. Egy szemtanú bejelentésére a vasúttársaság forgalomirányítása intézkedett a vonat azonnali megállítására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Meghalt egy ember

A szerelvény Csobád és Ináncs között állt meg, de addigra az egyik személy a nagy sebességgel haladó vonatról leesett és a balesetben meghalt. A helyszínelés befejezéséig – várhatóan késő estig- Halmaj és Forró-Encs között pótlóbuszok közlekednek.A balesetben érintett IC utasait Ináncstól pótlóbusz szállítja tovább.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Figyelmeztet a MÁV

A vasúttársaság ezúton is felhívja a figyelmet, hogy a vasút veszélyes üzem, az utasok a járműveken és az állomásokon is kizárólag az utasforgalmi területeken tartózkodhatnak. A vonatok tetejére vagy más alkatrészeire felmászni életveszélyes és tilos!

Késve akart leszállni

Mint arról korábban beszámoltunk, a tatabányai vasútállomáson hétfőn kora este, nem sokkal 18 óra előtt történt a tragikus vonatgázolás. Egy Sopronból Budapestre tartó InterCityről szeretett volna megkésve leszállni az a férfi, akit a vonat maga alá gyűrt hétfőn.

Levágta a lábait a vonat

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya azt írta, a vonatgázolás helyszínéről egy 70 év körüli férfit életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők kórházba. A férfi mindkét lábát levágta a szerelvény.

Megszólalt a szemtanú

A vonatgázolás sokkolta a peronon várakozó utasokat. Az egyik szemtanú azt mondta, egy férfi későn szállt le a vonatról, a vonat elindult, maga alá sodorta az embert és levágta térdből a lábát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció