Viperával és egy gáz-és riasztófegyverrel esett a szórakozóknak egy férfi Százhalombattán. A rendőrök bilincselve előállították.

Egy sörözőben történt

Egy százhalombattai söröző vendégeinek borzolta kedélyeit egy férfi 2022. április 12-én este. A nyomozás adatai szerint több korsó sört gurított le a torkán az este alatt, majd elhagyta a vendéglátóhelyet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Visszatért

Kis idő múlva épp zárásra azonban visszatért, hogy folytassa, amit elkezdett a személyzet azonban közölte záróra van, már nincs kiszolgálás.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

FRISS!

Viperával ment nekik

Ekkor a férfi a kocsma előtt üldögélő vendégekhez lépett és minden előzmény nélkül egy viperával támadt egyikükre, többször meg is ütötte a sértettet.

Fegyvere is volt

A cimborák próbáltak társuknak segíteni, ekkor azonban a támadó egy gáz-és riasztófegyvert húzott elő a zsebéből és azzal fenyegetőzött tovább, majd amikor megunta elsétált a helyszínről.

Videón az elfogás:

Azonosították a rendőrök

A történtekkel összefüggésben a rendőrök azonosították Sz. Tibort, akit másnap kora este lakásán bilincseltek. A 46 éves férfi kihallgatásán taglalta, hogy napközben 10 doboz sör és jó pár deci bor is lecsúszott a torkán és nyugtatókat is bevett, -így az általa önkívületi állapotnak titulált helyzetében- a történtekre nem emlékszik.

Eljárás folyik

Az Érdi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet