Elmondása szerint nyílt utcán támadták meg Berki Mazsit. Egy szemeteszacskót szeretett volna kidobni. Egy idősebb úr meglökte majd autóját rugdosta, végül a rendőrségnek kellett szólni.

Egy zsák szemét

Berki Mazsi egy zsák szemetet az utcán lévő kukába akart kidobni. Otthonról hozta magával az autójával, és a Szépvölgyi úton akart megszabadulni tőle. Azt mondja, sietett, ezért maradt a kocsijában a szemét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy találkozó előtt robbantot ki a konfliktus

Épp szemétszállítás zajlott a környéken, így az utcán felsorakoztatott kukákba akartam dobni. Egy ott lakó idős férfi végig nézte, majd agresszíven, lehordott mindennek, és azt ordította, hogy takarodjak onnan a szemetemmel együtt – legalábbis így emlékezik az eset kezdetére Berki Krisztián felesége a Bors tálalásában.

Röpült a szemét

A dulakodás közben a szemetes zacskó szétszakadt, Mazsi elmondása szerint hiába kért elnézést tőle, és jelezte, hogy a pici babám az autóban van, még dühösebb lett. Ezek után el akarta hagyni a helyszínt, azonban a férfi visszatartotta.

Visszatartották

A celebfeleség elindult az esettől 10 méterre lévő autójához, de a férfi utána ment, majd állítólag mellkason ütötte. Utána beült a kocsiba, de a férfi elkezdte rugdosni és ütni a kocsit.

Gyermeke is vele volt

Mazsi akkor lendült ellentámadásba, amikor a férfi az autója ajtaját kinyitva “Rángatta a babahordozót, amibe a kislányom rögzítve volt. Ekkor előtört elő belőlem az anyatigris, ráordítottam, mire nagy nehezen elengedte a gyereket.” Mazsi szerint ekkor sikerült elhajtania.

Rendőrségi ügy lett belőle

Később, állítólag azért, hog yösszeszedje a szemetet visszament, de a férfi még mindig ott volt. Újra vita alalkult ki, amelyet már felvett videóra. Ezzel már a rendőrséghez fordult.

Mazsi posztja

A férjének is voltak már rendőrségi ügyei

Berki Krisztián piszlicsáré balesetnek nevezte azt büntetőfékezést, amely miatt a bíróság 2 év börtönre ítélte, amit négy évre felfüggesztettek, elvették a jogsiját és még fizetnie is kellett a TV2 volt celebjének.

A bíróság másképpen látta

A buszban több mint 2,5 millió, Berki Krisztián bérelt Bentley-jében pedig  több mint 14 millió forintnyi kár keletkezett. A bíróságon az ügyész hozzátette: „A vallomásokból és egyéb bizonyítékokból egyértelmű, hogy semmi nem indokolta Berki Krisztiánnak, hogy megálljon, holott fel kellett volna mérnie, hogy tettével veszélyhelyzetet okoz. A buszvezető a legjobb szándéka szerint próbálta elhárítani a balesetet, amelynek végül ütközés lett a vége. Indokolatlanul, szándékosan hozta létre a vádlott a veszélyhelyzetet.”

Címlapfotó: Oleksandr Pidvalnyi fotója a Pexels oldaláról. (illusztráció)